folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Melih Gökçek'i Hackleyen Grubun Son Hali

Melih Gökçek'i Hackleyen Grubun Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KsmBerk7 bunu yazdı

bu hack oyundu la bence, ben isteyince bulurum markasını yarattı.

herşey düzmeceydi aslında  bu melihle nette çok uğraşıyor ya millet uğraşanlara göz dağı vermek amacıyla böyle bir şey yaptı aklı sıra millete göz dağı verdi

bakın benle uğraşmayın ben bulurum demek sitedi ama yemezler twitter ip vermemiş nasıl bulacak?

kaldı ki adam kamu görevlisi hal böyle olunca melih affetse bile kamu davası açılması gerekti neden açılmadı yoksa hiç şikayetçi bilemi olunmadı

insanları çok saf yerine koydular inanan buyursun inansın ben inanmadım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Hesap alındı veya bilerek verildi.Bunu bilemeyiz ama burada ortaya çıkan bir şey var ki o da çok feci geri vites yaptıkları...Ayyıldıztim gibi bunlarda Tayyipçi oldular...

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

Tatli su milliyetcisi bu kadar oluyor demek twitterdan yardiriyordular amk gotun yemiyorsa yapmayacaksin arkadas boyle got gibi kalirsin sonra.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek

Çocuğun resmini neden gizlemişler ?

Yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    KsmBerk7 bunu yazdı

herşey düzmeceydi aslında  bu melihle nette çok uğraşıyor ya millet uğraşanlara göz dağı vermek amacıyla böyle bir şey yaptı aklı sıra millete göz dağı verdi

bakın benle uğraşmayın ben bulurum demek sitedi ama yemezler twitter ip vermemiş nasıl bulacak?

kaldı ki adam kamu görevlisi hal böyle olunca melih affetse bile kamu davası açılması gerekti neden açılmadı yoksa hiç şikayetçi bilemi olunmadı

gözdağı vermek için böyle kendilerine laf ettireceklerini düşünmüyorum. Bunun dışında bu işlerle uğraşanların ortak noktası zaten kibirdir, kimse gözdağı siklemez "ben gizlenirim o salaklar becerememiştir" der.

Melih kendine laf ettirse, tayyip erdoğanı engelle falan capsi paylaşıldı, tayyip asla kendi eliyle kendine laf ettirmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    KsmBerk7 bunu yazdı

gözdağı vermek için böyle kendilerine laf ettireceklerini düşünmüyorum. Bunun dışında bu işlerle uğraşanların ortak noktası zaten kibirdir, kimse gözdağı siklemez "ben gizlenirim o salaklar becerememiştir" der.

Melih kendine laf ettirse, tayyip erdoğanı engelle falan capsi paylaşıldı, tayyip asla kendi eliyle kendine laf ettirmez.

tayyibin haberi yoktur emin ol

sonuçta dikkat et küfür vs yok ortada sadece makara yapıldı vs 
    melihin nasıl bir insan olduğunu herkes bilir sence affedecek yüreklilikte bir insan mı ?
    laf ettirmeyecek adam af da etmezdi 

o yüzden ben tamamen bir oyun kurgudan ibaret olduğunu düşünüyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hocalar siber Ergenekon timden haber alınamıyor adamları dotten beceriyorlar bence. Işin kurmaca olmasi zorlar çünkü hdp yi deşifre ettiler telefon numaraları falan ortalık Malı oldu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

melih gökçek affetti diyelim Bunlar bir kaçtane de akpli vekilin  bide uğur ışılağın hesaplarını da  hacklemişlerdi onların yargıya başvurma vs işleri ne olacak 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

bu melih anasını boyar babasına satar. her şey beklenir bu adamdan. o sebeple temkinli yekleşmak lazım :))

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

bu melih anasını boyar babasına satar. her şey beklenir bu adamdan. o sebeple temkinli yekleşmak lazım :))

:D

Yok
Toplam Hit: 9676 Toplam Mesaj: 66