folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Melih Gökçek'i Hackleyen Grubun Son Hali

Melih Gökçek'i Hackleyen Grubun Son Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

mafya mk 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    SeRDaR bunu yazdı

:) hoca geç x gerçekleri diyede siteler açılıyor adamlar icraatlere aynen devam ediyor kim

Hocam adamın her türlü şeyi tutuyordu saldilar. Bence bu hükümet Big Brother bizim Turkcu bildiğimiz de hukumete çalışır pkk da 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Piratebay bunu yazdı

bu adam ankaraya deniz getircem desin inanmayanı siksinler 

gece gece :)

bu kadar dişli adam görmedim. birde fuat avniye el atsa,  bulur mu bulur :)

başbakan olsun ülke şenlenir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Ankarayı bilmem ama bi insan 5. dönemde de başkan seçilmişse var milletin bi bildiği herhal :D

#....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tustanbakanadam bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    KsmBerk7 bunu yazdı

bu hack oyundu la bence, ben isteyince bulurum markasını yarattı.

herşey düzmeceydi aslında  bu melihle nette çok uğraşıyor ya millet uğraşanlara göz dağı vermek amacıyla böyle bir şey yaptı aklı sıra millete göz dağı verdi

bakın benle uğraşmayın ben bulurum demek sitedi ama yemezler twitter ip vermemiş nasıl bulacak?

kaldı ki adam kamu görevlisi hal böyle olunca melih affetse bile kamu davası açılması gerekti neden açılmadı yoksa hiç şikayetçi bilemi olunmadı

insanları çok saf yerine koydular inanan buyursun inansın ben inanmadım

gözdağı vermek için böyle kendilerine laf ettireceklerini düşünmüyorum. Bunun dışında bu işlerle uğraşanların ortak noktası zaten kibirdir, kimse gözdağı siklemez "ben gizlenirim o salaklar becerememiştir" der.

Melih kendine laf ettirse, tayyip erdoğanı engelle falan capsi paylaşıldı, tayyip asla kendi eliyle kendine laf ettirmez.

tayyibin haberi yoktur emin ol

sonuçta dikkat et küfür vs yok ortada sadece makara yapıldı vs 
    melihin nasıl bir insan olduğunu herkes bilir sence affedecek yüreklilikte bir insan mı ?
    laf ettirmeyecek adam af da etmezdi 

o yüzden ben tamamen bir oyun kurgudan ibaret olduğunu düşünüyorum

küfür etmek değil, "tayyip o kadarda uzun bir adam değil, normal uzun" falan bile dedirtmez.

Affettim demiş, söz var, sözün ötesinde icraati biz teftiş edemeyiz o yüzden affedecek insan değildir sıçar ağızlarına milletede affettim der kim aksini ispatlar ? Halkın gözü önünde merhametli imajı çizip affetmeyecek adam cezasını gizli keser.

Gözdağına ihtiyaç yok, bu adam zaten ayda bir düzenli olarak twitterdan sövenlerin evine ekip yollatıyor.

sizide inandırdıysa yapacak bir şey yok hoca  

ip adresinin vermedikten sonra zor yollar evine ekip twitterden hala ip verdiğine dair bir açıklama yok başka yollarla adam facebook adıyla twitterinin aynı filan yapıyorsa onları çözüyorlardır çözseler redhack i çözerlerdi 

Redhack çözüldü zaten , başındaki adam belli. redhackgercekleri.blogspot.com a bir uğra

Burayı kimlerin yonettiğini iyi biliyorum kimsenin redhack hakkında birşey bildiği yok kardeşim...

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 9652 Toplam Mesaj: 66