Memleketin En Yaşanılası Yeri Neresidir?
-
mersinliyim yaşamak diğer illere göre birazdaha kolay biraz daha ucuz gezmek için nereye gideceğini bilirsen güzeldir felan ama sanayi gelişmemiş turuzim yok tekstilfelan kim kaybetmişki siz bulasdınız uzunlafın kısası emekli şehri ucuz ama parada yok hem zaten şuıan memleketin heryerinde olduğu gibi burasıda sıkıntıda baya bide insanlar mal ama mahalle kültürü ülkemizzin heryerinde öyle yada böyle var sonuçta onuniçin yapabileceğimiz bişey yok
-
edit
-
Tabiki de Adana..Bir numaralı şehir.İnsaları bile farklı;çok sıcak kanlı..
-
Eskişehiri bi görmeniz dileği ile :)
-
Tabikide İzmir
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
En yaşanılacak yer İzmir olamaz aga :) Merak ettim neresiymiş İzmirde bu mekan..Genel olarak İzmir dediysen itirazım çok,bol bol sayarım negatifleri :)
-----------------------------nadide bir izmirli olarak teesüff ederim :)
güzel kişi başına düşen kız sayısı düşmesin diye mi insanları çağırmıyon kötü diyon İzmir'e ;)
-
Humerus bunu yazdı:
Antalya-Kaş ufak bir tatil kasabası mahallen kadar büyüklüğü vardır,güzel sakin yerdir.
-----------------------------aynen katılıyorum çok şirin bi yerdir manzara + kafa dinlemek için birebir. turistleri ve tarihiyle de çok güzeldir :)
ayrıca balıkesirin bütün sahil kesimleri..
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------ölmek mi istiyonuz ya adranaya gidip :D
-
[ bunu yazdı:
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------ölmek mi istiyonuz ya adranaya gidip :D
-----------------------------Ekşın isteyen varsa buyursun gelsin:) yolda yürürken karşınızdan gelen 30. öncesine kadar daha önce hiç görmediğiniz tanımadığınız ve bilmediğiniz birisiyle falçatalı jumşatlı emmeli gömmeli kavgaya girmeniz kuvvetle muhtemeldir. yaşadım yaşattım gördüm biliyorum:D adanamın havası gibi insanlarıda sıcak e sıcaktan bunalıyor insan haliyle stres atması gerekiyor bir şekilde.
Ben pılımı pırtımı toplayıp gidecek olsam karadenizin yaylalarına atarım kendimi 1 inek 2 kovan arı 1 at[ee makine mühendisiyim at olmazsa olmaz:D] 3 5 tavuk fln kurarım küçük bi çiflik kendi kendime yeterim bide rus gacısı atarım eve off tadından yenmez:p
-
Sinop bence..