Memur Olup Çalışırken 2 Yıllık Okunur Mu?
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
ne güzel allah kolaylık versin hırsına hayran kaldım :)) rakibimsin bu ara da..
şimdi orda yazan 2 yıl senin puanının gecerlilik süresi dir..sen mezun olmadan bir kuruma atanırsan senden mezun belgeni isticek ne vericen.. ? yani 2 yıl içinde yapılan atamalara mezun olup yetişmen gerekiyor 2 yıl süren var artık ne zaman mezun olursun o zaman tercih yapıcaksın..eylülden sonra bir an önce mezun olmaya bak..madem hazırlandın o kadar boşa gitmesin..
-----------------------------eyw. saol Allah sanada kolaylık versin ama kısa bir süreliğine bunalıma soktunuz beni haa,boşuna mı kayıt oldum ve çalışıyorum diye :/ neyse 1 yılda üni derslerını sorunsuz verirsem 2. yıl atanma şansım olur... madem rakibiz hadi bakalım kim daha çok puan alacak görelim (birazda sen hırslan) =)
-
Kehanet bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
ne güzel allah kolaylık versin hırsına hayran kaldım :)) rakibimsin bu ara da..
şimdi orda yazan 2 yıl senin puanının gecerlilik süresi dir..sen mezun olmadan bir kuruma atanırsan senden mezun belgeni isticek ne vericen.. ? yani 2 yıl içinde yapılan atamalara mezun olup yetişmen gerekiyor 2 yıl süren var artık ne zaman mezun olursun o zaman tercih yapıcaksın..eylülden sonra bir an önce mezun olmaya bak..madem hazırlandın o kadar boşa gitmesin..
-----------------------------eyw. saol Allah sanada kolaylık versin ama kısa bir süreliğine bunalıma soktunuz beni haa,boşuna mı kayıt oldum ve çalışıyorum diye :/ neyse 1 yılda üni derslerını sorunsuz verirsem 2. yıl atanma şansım olur... madem rakibiz hadi bakalım kim daha çok puan alacak görelim (birazda sen hırslan) =)
-----------------------------ben bu ara boşladım :S ramazanda kapanıcam derslere bakalım..görücez bakalım. :))
-
2010-2012 arası alınan puanla tercih mi yapılacak şimdi alınan puanlarla
önlisans 2 yılda bir oluyodu sanırım
-
mith bunu yazdı:
2010-2012 arası alınan puanla tercih mi yapılacak şimdi alınan puanlarla
önlisans 2 yılda bir oluyodu sanırım
-----------------------------eylülde ki sınava girdiğimiz zaman eski puan iptal oluyor gecersiz oluyor..2 yıl boyunca yeni puanınla tercih yapabiliceksin..evet 2 yılda bir yapılıyor..birdahaki sınav 2012 de.