folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Menzil'e Gidip Tövbe Almak

Menzil'e Gidip Tövbe Almak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kuranda "dinde ayrılıklara düşmeyin" emri varken, dindeki en büyük ayrılıkları üretip bunlardan beslenen "tarikat"lardan hangisinin başındaki, yüce rabbimin dostu ilan edilebilir? 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

Serdar abi mantık su.

Kim hz. Muhammedin sünnetine daha iyi uyuyorsa o daha iyi bir şeyh tir.

Yani daha fazla değerlidir mantık bu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Accuk hort yapıyorum ama olsun. Nasıl olsa düşmüyor aktif konulara.

Tarikat'ın anlamı aslında okuldur. Bu menzildeki tarikata girmek için çeşitli şeyler istiyorlarmış bizden tamam bunları belki uygun görebilirim ama tövbe almak/aldırmak nedir ya?

Niye olayın adı tövbe almak? Biz tövbe etmiyor muyuz? Ya da tek başımıza tövbe edemez miyiz? Bizim tövbemiz geçersiz mi? Tek başıma tövbe etmiş olsam bile niye tarikat bunu kabul etmiyor? Niye bu tarikattan birileri gerekiyor? Hatta niye o tarikattaki herkeste değil sadece kıdemlilerden tövbe alabiliyoruz? Gayet namazımda niyazımda olsam bile benden tövbe istiyorlar.. Böyle şey mi olur? Bu tarikattan başkası yalan olduğunu mu nakşetmek istiyorlar?

Saçma saçma işler. Yüzü suyu hürmetine diye olaylar var yani illa kullanmak zorunda mıyız böyle şeyleri? Hani var yok olayına girmiyorum. Kullanmak zorunda mıyız yüzü suyu hürmetine diye olan şeyi/şeyleri? Ki Hz. Yusuf'un hikayesi Kuran'ı Kerim'de varken böyle şüpheli işlere niye girmek için zorluyoruz kendimizi.

Bitsin artık bu tarz işler.

Yani herkes bıraksın artık biz farklıyız biz başkayız biz tekiz biz biriz demeyi. Hepsi gurur yapıyor arkadaş. Hadi gurur yapmasa bile diğer tarikata müslümanım diyen adama bok atıyor. Müslümanın müslümana bok atması mı gerekir hüsnü zanı mı gerekir?

Bir müslüman grubun içine girince ya öcüymüşsün gibi bakıyorlar ya da onların tarikatına yeni girdin diye bakıyorlar. Hiç misafir olamazsın öyle bir mantık yok. Çünkü temelde yatan düşünce belli. BİZ TEKİZ!

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Tövbe edeni duydum da, tövbe alanı ilk defa duyuyorum.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Geçenlerde açılmış bir konuda farklı modemler için yapılmış custom os lar vardı onları arıyordum amk nerede diye nerelere geldim aslşdfkaşlskdjfaş Bu nedir amk :DaSD:Fa

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Gelmişken günahlarını bırakabilirsin;)

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Geçenlerde açılmış bir konuda farklı modemler için yapılmış custom os lar vardı onları arıyordum amk nerede diye nerelere geldim aslşdfkaşlskdjfaş Bu nedir amk :DaSD:Fa

Asdgjl :))

Bende bakiyorum acaba konu neden guncellendi diye.

telekom tarafından 15/Eki/20 15:05 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

sen de mi aynısını arıyorsun hocam asşdlfkhalsdkfh bu arada hala bulamadım :/

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Tovbe et, link gelir 

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Tovbe et, link gelir 

ahklsdjflakjsdhflakjsh

next next next install
Toplam Hit: 5870 Toplam Mesaj: 43
i̇slam menzil tövbe