Merak Ettiginiz Bilimsel Seyler?
-
Esconda bunu yazdı
Ben mesela senin gibi harika bir insanın, bilim kadınının oluşumunun rastgele olmayacağı,oluşamayacağı noktasında bilimsel bir kanıt arıyorum.
Rastgele olamayacağı konusunda beynimi koşullandırıp yaradana dönüyorum.Bunun bilimsel bir açıklaması var mı acaba?
Evrim bu noktada eksik kalıyor, inanmıyorum.Yada daha üstün bir güç doğrultusunda evrim olabilir gibi yorumlamalara dalıyorum.
Yani kontrol altında sistematik gelişen, doğru noktalarda gereksinimler karşısında ortaya çıkan bir evrimleşmeden bahsediyorum.

-
PathfindeR00 bunu yazdıUTHO bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Kadınları anlatsana aslında. Biz erkekler kadınları anlamakta cidden sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda bize yardım eden bir blog neden olmasın ? Neyi neden yaptığınızı bilimsel olarak açıklayan bir blog ?
Kadinlari kimse anlatamaz.
Kadınları sen anlamlandıramazsın. Onlar sana isterlerse çok güzel anlatırlar.
Varsa ifşa olmak isteyen, pm değil konu içerisinde görmek isterim ;)
-
uzayla ilgili şeyler de olabilir, karadelik, solucan deliği, zamanda yolculuk vs.
-
BlackApple bunu yazdı
rastgele (random) seçim yapmak mümkün müdür ?
makinelerle random yapmak olanaksız bunu biliyoruz senin kastettiğin doğa ise evet bende bekliyorum cevabı :D
-
Genetikle ilgili bilmediğim neler var onları çok merak ediyorum.
Konu başlıklarını hafiften listeleyebilsen, Aaa ne çok şey varmış desem, bilmediğim neler var görsem çok memnun olurum.
Tabebimi öyle örnekleyeyim.
Matematik;
4 İşlem,,,kısa açıklaması
Trigonometri,,,kısa açıklaması
Logaritma,,,kısa açıklaması
Türev,,,kısa açıklaması
İntegral,,,kısa açıklaması
Benim için şu anda genetikle ilgili durum şöyle
Genetik;
1- Mendel çarpazlamaları
2- 404 Not Found
-
0x656e bunu yazdıBlackApple bunu yazdı
rastgele (random) seçim yapmak mümkün müdür ?
makinelerle random yapmak olanaksız bunu biliyoruz senin kastettiğin doğa ise evet bende bekliyorum cevabı :D
Thread amacından sapsın istemiyorum ama makineler ile yapmak olanaksız mı gerçekten? Biliyoruz demişsin, bizimle de paylaşır mısın?
-
Kuresel ısınmayamı gidiyoz buz çağınamı
-
Maymundan geldiysek bugünkü maymunlar niye insan olmuyor? :)
Şaka bir yana yediden yetmişe çeşitli konulardan sorular gelmiş. Bunların hepsini cevaplayabilecek nasıl bir kudretin var merak ettim. Seni pek bir otorite gördüm.
-
Hissetmek ne renktir acaba ?
-
Merak ettigim bir soru var ve tam olarak cevabini bilmiyorum. Bu da şu:
Eğer yer çekimi olmasaydi su ankinden farkli olarak neler olurdu?
Bu sorunun genis bircevabini merak ediyorum açıkçası.
Saygılar. Bu arada onceki köpek konusuna yazdigim icin ozur diliyorum.