Merhaba Arkadaşlar PC"Ye Atılan Ban"I Nasıl Kaldırabiliriz....Acele Yardım
-
- bir internet sayfasında oynadığım bir oyun yüzünden pc'yi banladılar..o siteye tekrar giremiyorum. kasayı kapatıp açmama ragmen.banı kaldıramadım.. çözüm yolu sunarsanız çok iyi olur. çünkü o siteye kendi bilgisayarımdan başka bir üyelikte açamıyorum.yardım. edin..
-
IP değiştir. Modem aç - kapa.
-
Ip adresin banlanmış.Modeme reset atman gerek.Nasıl yapılacağını bilmiyorsan modemin fişini çıkart tak .
-
başlat/çalıştır/cookies orda ctrl+a yap sonra ctrl ye basılı tut index.dat gibi bişey var ona tıkla yani onu sçeme sonra shişft+del yap.Modmei resetle.İp banlansada cookielerinle birşeyler olrusa fakr etmes yine giremssin deidkleirmi yap büyük ihitmalle girersin.
-
Abaza bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
Ip adresin banlanmış.Modeme reset atman gerek.Nasıl yapılacağını bilmiyorsan modemin fişini çıkart tak .
Ne alaka belki macban yemiştir :p
mac adresini web dilleriyle alamazsın ;) -
beyler sağolun ama modeme reset atmak bişeyi değiştirmiyor. siteye tekrar girmeye çalıştım az önce bilgisayar yasaklamış diye bir açıklama ile karşılaşıyorum
-
macban yemişsen harddiski değiştirmen lazım sanırsam geçen gün bununla iligili topic acıldıydı
-
Online oyunmu bu? Bilgisayarına birşeyler indirip kurduysan o siteden birçok sebebi olabilir.Herhangi bir donanımının seri numarası kaydedilmiş olabilir.
-
Abaza bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Abaza bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Ne alaka belki macban yemiştir :p
mac adresini web dilleriyle alamazsın ;)
Hadi canım... Ben çok macban yedim o siteden. Olay şu senin yapman gereken arkadaşım modemi ve eterneti değiştirmen ben olsam uraşmam bu kadar janem sen boş koy... Hideİp kullan bi daha ki sefere :))
Adam bilgisayarına program indirmişse alırlar.Ben normal siteden bahsediyorum.Ne demişim web dili -
TEKRAR MERHABA ARKADASLAR MODEMİ RESETLEDİM/COİKELERİ SİLDİM / KASAYI KAPATIP AÇTIM/ HER BİR HALTI YAPTIM AMA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK.
-
Abaza bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Online oyunmu bu? Bilgisayarına birşeyler indirip kurduysan o siteden birçok sebebi olabilir.Herhangi bir donanımının seri numarası kaydedilmiş olabilir.
Zaten sen siteye girdiğinde oradaki adminler filan hemen mac numaranı ip numaranı filan kayıt ediyolar sonra çakıyolar banı ;) Ya zaten bu olay hazır portallarda bile var Firex. VBlutein midir nedir onda bile var amk :)))
Ben bu konu üstüne bayağı araştırdım yaptım.Bu konuyu bana anlatmaya kalkışma.Mac adresinden banlansalar hiçbir siteye girilmez öyle birşey olsa.Yok ip adreslerini kaydediyorlarmış mac adresi kaydediyorlarmış.ActiveX bileşenlerini kullanmadan birbk yapamazsın.Nasıl asp ile php ile mac adresi alınıyormuş falan git somut örnek getir.. tabi getirebilirsen bekliyorum.
Toplam Hit: 12299 Toplam Mesaj: 24