folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Merhaba Arkadaşlar PC"Ye Atılan Ban"I Nasıl Kaldırabiliriz....Acele Yardım

Merhaba Arkadaşlar PC"Ye Atılan Ban"I Nasıl Kaldırabiliriz....Acele Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    beyaspc bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar merhabalar. sitenize bugün katıldım ve ban hakkında yazılanları okudum. bu siteye girmemin nedeni bana yapılan bi haksızlığın önüne geçmek. arkadaşlar kısaca olayı anlatıcam. bir sesli chat sitesine üye oldum ve bi müddet takıldım. daha sonra o sitede admin oldum site maddi sıkıntılar içindeydi biraz yardım da bulundum. daha sonra ortak olmaya karar verdim ve bi miktar daha ödeme yaptım daha sonra her zaman benden para bekler oldular bi zaman sonra ortak olmadığım bi siteye ödeme yapmam dedim. ve bunu söylediğim gün ün sabahı siteye giremez oldum. siteye girip sahibine iki çift laf etmek istiyorum.arkadaşlar modem i resetledim ama olmadı. ban kaldırma proğramı olduğunu duydum ve onu arıyorum. aranızda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa cidden beni çok  mutlu eder. şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu arada yukarıda verilen linkte sorun var sanırım :(( açılmıyo. rapidd den dosya almayı biliyorum.

-----------------------------
    neden iki ayrı başlığada bunu yazma gereği duydun anlamıyorum yani

bknz:http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=34209

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaSa
    PaSa's avatar
    Erkek

Mac den ban yiyen arkadaslar macchanger diye bir program var onunla mac adresi degistirebilirsiniz. Ben bununla int hesabımı cogaltırdım 1 hesapla 3 makina baglardım :)

Umarım isinize yarar.

Link: ftp://ftp.gnu.org/gnu/macchanger/macchanger-1.5.0.tar.gz 

yapıcagınız sadece ethernet kartınızın modelini bilmek ve yeni bir mac adres generate yapmak.

PaSa was here.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dynamic-x
    Dynamic-x's avatar
    Erkek

senin modeme ban atılmışsa çözümü çok azdır sanal bir admin kurman gerekir önçe ama onada ban yedirtirsen yağılaçak bek şey yok sen biraz araştır bi program vardı sanal bir admin kuruyor sanki başka bir pc miş modeme atılmısa resetlen çözüm değil modemin dnsesine atılmıştır kesin  kolay gelsin.....

bizde luyordu biz başka pcye geçip adminden rıca edip eçtırıyorduk banımızı......

Bilginin Sınırlarını Zorlayın..!
Toplam Hit: 12301 Toplam Mesaj: 24