folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Merhaba Arkadaşlar PC"Ye Atılan Ban"I Nasıl Kaldırabiliriz....Acele Yardım

Merhaba Arkadaşlar PC"Ye Atılan Ban"I Nasıl Kaldırabiliriz....Acele Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmastererhan
    wepmastererhan's avatar
    Erkek
    EVET ONLİNE OYUNU: BİLGİSAYARA ARA GEÇİT DOSYASINI İNDİRİP ÖYLE GİRİYORSUN. HAKKARİLERİN.NET SİTESİNDEKİ 101 OYUNUNDAN BAHSEDİYORUM. ORADAKİ ADMİNLERDEN BİRİSİ BANLAMIŞ OLMALI. VE TEKRAR SİTEYE DİĞER ÜYELİĞİMLE GİRDİĞİMDE BU BİLGİSAYAR BANLANMIŞ DİE BİR UYARI ALIYORUM. ŞAYET BU KONU HAKKINDA BİRŞEYLER ÖGRENEBİLİRSENİZ.... mavidir_hayaller@msn.com mail adresim sürekli açıktır .maillerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hayat oldukça boş geçen zaman çok olur. dolduralım ozaman.sadece TAHRİBAT:COM "da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

-----------------------------
    Ya bırak canım ya sen yanlış çalışmışsın saçmalık bu. Nasıl hiç bi siteye giremiyosun yaa bırak allah açkına firex. Ben bu konuda hiç araştırma yapmadım ama macban attılan siteden giriş yapamadığını biliyorum en azından.

Macban atmadıylarsa daha mantıklı bi açıklama yapsana bana. Bekle ben bi portal upload edicem admin olacam ana göstereim mac numarası nasıl alınıyo ;)

Hala iddaa ediyor.Bak üste adam ne yazmış.Bilgisayarına program indirip kurmuş.Birşey bilmiyorsan susmayı tercih etsen memnun olurum.Araştırma yapmadan konuşma o zaman.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmastererhan
    wepmastererhan's avatar
    Erkek
    TAMAM BABACAN ZATEN MAİL ADRESİMİ. WEP SAYFASINA BIRAKTIM.ŞİMDİDEN. TAHRİBAT.COM'A BU İMKANLAR İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.VE ÜYELERİNE YAPACAĞI ÇALIŞMALARDA.ALLAH KOLAY LIK VERSİN DİYORUM EYWALLAH....

hayat oldukça boş geçen zaman çok olur. dolduralım ozaman.sadece TAHRİBAT:COM "da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abaza bunu yazdı:

wepmastererhan bunu yazdı:
    TAMAM BABACAN ZATEN MAİL ADRESİMİ. WEP SAYFASINA BIRAKTIM.ŞİMDİDEN. TAHRİBAT.COM'A BU İMKANLAR İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.VE ÜYELERİNE YAPACAĞI ÇALIŞMALARDA.ALLAH KOLAY LIK VERSİN DİYORUM EYWALLAH....
    Bak burda böle bi konu var firex ile birlikte çalışın biraz :)))

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=34209

Bana bak web diliyle daha sistem programlama dillerini ayıramayan.Birbk bilmiyorsan susmayı tercih et.Cahilsin birbk bilmiyorsun iddaa etme.Bende suç senin gibi birine laf yetiştiriyorum.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Modemini resetle, oyunu uninstall et , ccleaner / registry mechanicle regeditini düzenle , cookieleri vs ne var ne yok sil tertemiz et, oyunu yeniden kur, oyunu açmadan önce; ethereal yada benzer bir sniffer kur , oyuna bağlanmayı dene , internet çıkışından netür bir bilgi yolladığını görmeye çalış olmadı logu buraya yapıştır bakalım hep beraber , ip ban yada bölgesel bir ban olabilir... Başka bir şeyi kaydedeceğini sanmıyorum... Logu koymanı bekliyoruz

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wepmastererhan
    wepmastererhan's avatar
    Erkek

http://rapidshare.tc/52313118
    rar sifresi: tahribat.com

pc   ban sorunu kalktı :)

arkadaşlar burdaki program bütün sorunlarıma çözüm yolu bulmuştur. tahribat.com saygılar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaspc
    beyaspc's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhabalar. sitenize bugün katıldım ve ban hakkında yazılanları okudum. bu siteye girmemin nedeni bana yapılan bi haksızlığın önüne geçmek. arkadaşlar kısaca olayı anlatıcam. bir sesli chat sitesine üye oldum ve bi müddet takıldım. daha sonra o sitede admin oldum site maddi sıkıntılar içindeydi biraz yardım da bulundum. daha sonra ortak olmaya karar verdim ve bi miktar daha ödeme yaptım daha sonra her zaman benden para bekler oldular bi zaman sonra ortak olmadığım bi siteye ödeme yapmam dedim. ve bunu söylediğim gün ün sabahı siteye giremez oldum. siteye girip sahibine iki çift laf etmek istiyorum.arkadaşlar modem i resetledim ama olmadı. ban kaldırma proğramı olduğunu duydum ve onu arıyorum. aranızda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa cidden beni çok  mutlu eder. şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu arada yukarıda verilen linkte sorun var sanırım :(( açılmıyo. rapidd den dosya almayı biliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beyaspc bunu yazdı:

Arkadaşlar merhabalar. sitenize bugün katıldım ve ban hakkında yazılanları okudum. bu siteye girmemin nedeni bana yapılan bi haksızlığın önüne geçmek. arkadaşlar kısaca olayı anlatıcam. bir sesli chat sitesine üye oldum ve bi müddet takıldım. daha sonra o sitede admin oldum site maddi sıkıntılar içindeydi biraz yardım da bulundum. daha sonra ortak olmaya karar verdim ve bi miktar daha ödeme yaptım daha sonra her zaman benden para bekler oldular bi zaman sonra ortak olmadığım bi siteye ödeme yapmam dedim. ve bunu söylediğim gün ün sabahı siteye giremez oldum. siteye girip sahibine iki çift laf etmek istiyorum.arkadaşlar modem i resetledim ama olmadı. ban kaldırma proğramı olduğunu duydum ve onu arıyorum. aranızda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa cidden beni çok  mutlu eder. şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu arada yukarıda verilen linkte sorun var sanırım :(( açılmıyo. rapidd den dosya almayı biliyorum.

parayı güvercinle yollamadın herhalde banka ptt. vs. adamın bi şekilde azda olsa vardır bilgileri elinde. ulaş onlarla bi şekilde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaspc
    beyaspc's avatar
    Erkek
    nickimyok:

parayı güvercinle yollamadın herhalde banka ptt. vs. adamın bi şekilde azda olsa vardır bilgileri elinde. ulaş onlarla bi şekilde

evet adamın banka hesap numarası hatta telefon numarası da var ama ben istanbul dayım o mardin de. siteye bi şekilde girmem gerekiyor. siteye girdiğimde klavye erkeklikliği yaptığını ve aslolanın para değil insanlık olduğunu söylemek istiyorum. ilgin için teşekkür ederim nickimyok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    IP değiştir olsun bitsin

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 12300 Toplam Mesaj: 24