Merhaba Ben B. 27 Yaşındayım
-
ülkemizin gerçeği dayatılan hayatlar mutsuz insanlar
-
bu konuya çok sağlam post atılır ama boşver. sadece adaletini zikeyim dünya der geçerim.
-
sacma,
bu kadar calısmayla bisey becerememek sacmalık + 27 yasina kadar kendini bir gıdım ileri götüremediysen, her sikimi karşına aldığında "sıkıldım" diyorsan "sikilirsin".bunun sosyal olmakla vs alakası yok, kafada bitiyor.
hayatının kararlarını kendin vermedikten sonra yasasan ne olur ki?
astımı varmıs dersten atılmıs fasa fiso. o bölüme gir diye eminim kimse sana silah çekmedi, hayatı sen yasicaksin arkadas kararları baskasına neden aldırırsın, beynin yok mu?
baban neden karar verir mesela okuyacagin okula? o dersleri baban mı okuyacak ya da odevleri baban mı yapacak, mezun oldugunda o isi baban mı yapacak?
her ebevyn cocuklarının doktor, mühendis olmasını ister. neden? çünkü gerizekalılar. çoğunluğu, genellikle. şu an türkiye'deki işsiz sayısının büyük çoğunluğunun bu yüzden olduguna dair %90 eminim. aile baskısı, mahalles baskısı.
benim oglum MÜHENDİS diyememe kaygısı.. iş - iş bulma istatistiklerine bakın işsizlerin % kaçı mühendis?
yapamayacağın işi yapma, yiyemeyeceğin yarrağın altına yatma, risk almaktan korkma, hayatım boyunca bunu savundum, ne zaman profesyonel olarak is hayatına girdiysem, biseyleri ogrenmeye basladiysam.
almanca'ya da laf yapmıs o konuya girmicem gerildim aksam aksam :D
-
Okuyacayim ____
-
tmm kanka gir bi cnc tornacının yanına çırak ol dışardan okul bitir. eğer 21-22 yaşında okumuş bir çok kişiden daha çok para kazanmazzsan bende bişey bilmiyorum.
ramazan ramazan olmuyor ama
samaccc tarafından 22/Tem/14 23:39 tarihinde düzenlenmiştir
-
uyuyoruz, uyanıyoruz. kepaze bir yaşam.
herkes bu şekilde yaşamaktan şikayetçi (kapitalistler hariç) ancak kimse, bizi bu şekilde yaşamak zorunda bırakan sisteme ve burjuvaziye karşı bir mücadele içine girmiyor.
anarsistherif tarafından 23/Tem/14 07:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Kısaca çok zekiyim ama toplum beni anlamıyo diyo.
İmkan verseniz atomu parçalayıp alayınızın eline veririm falan demeye getirmiş işte.
-
Hep böyle şeyler okuyoruz eğitim sisteminin saçmalığı modernleşme köle oluşumun bi tek yol şuanlık sürekli bir mutsuzluk kaynağıdır var ama buna rağmen ben gayet mutluyum matematikte o formüllerle zevk alıyorum aynı zamanda bilmem ne akımına göre resim çizerken mutluydum hatta beden dersinde uygun Adım yürürken de aynı şekilde insanı mutluluğunu da mutsuzluluğunu da kendi belirler bence hayat budur zaten
-
asiminnesli bunu yazdı
Hep böyle şeyler okuyoruz eğitim sisteminin saçmalığı modernleşme köle oluşumun bi tek yol şuanlık sürekli bir mutsuzluk kaynağıdır var ama buna rağmen ben gayet mutluyum matematikte o formüllerle zevk alıyorum aynı zamanda bilmem ne akımına göre resim çizerken mutluydum hatta beden dersinde uygun Adım yürürken de aynı şekilde insanı mutluluğunu da mutsuzluluğunu da kendi belirler bence hayat budur zaten
Keşke zamanında diksiyon dersinden de keyif alsaydın biraz.
-
Anlatım, teşbih, yinelemeler.. Çok zayıf.
Belli ki hiç kitap okumayan bir ergenin elinden çıkmış.