Merhaba Ben B. 27 Yaşındayım
-
anarsistherif bunu yazdı
uyuyoruz, uyanıyoruz. kepaze bir yaşam.
herkes bu şekilde yaşamaktan şikayetçi (kapitalistler hariç) ancak kimse, bizi bu şekilde yaşamak zorunda bırakan sisteme ve burjuvaziye karşı bir mücadele içine girmiyor.
Abicim kapitalizmi yıktık diyelim TKP zihniyeti olursa Sovyetler gibi içki manyağı yapar. Değil rakı iki bardak bira içti mi a... g... dağıtan adamlar var. Milleti it gibi çalıştır sonra biz sosyalistiz de. Şahsen Bilim açısından Sovyetler gibi gelişmeyi isterdim ancak diğer yanları 0
-
ömrü boyunca ot parası hariç maddi sıkıntı çekmemiş, lisede her türlü rehberlik ve dersane desteğini almış, taşaklı yerlerde dayısı amcası olan vatandaşlar hatta belki özel üniversitede okumuş vatandaşlar lütfen gelip buraya "ahaha bu da gerizekalıymış ya hiçbişey becerememiş" gibi şeyler yazmasın.
bir de utanmadan eleştirdiği sistemin çarkı olmuş yazıyor adamlar. lan esas çark sensin. tek fark sistem senin eline vermiş (şekeri) onun eline vermemiş. sen matrixte neo'sun o zion'da tuvalet temizliyor.
-
trampfd bunu yazdı
Anlatım, teşbih, yinelemeler.. Çok zayıf.
Belli ki hiç kitap okumayan bir ergenin elinden çıkmış.
Başından sonuna kadar bir ümitle okudum belki biraz ağdalaşacağı yer vardır diye adam bildiğin Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet konuşur gibi yazmış. Sümer'den daha düzgün Türkçe'si var tabi hakkını verelim.
-
adamı ne acı eleştirmişsiniz.
sanki hayatınız muhteşem. sizide eşelesem ne dramlar çıkar içinizden.
-
futurist bunu yazdı
adamı ne acı eleştirmişsiniz.
sanki hayatınız muhteşem. sizide eşelesem ne dramlar çıkar içinizden.
http://www.youtube.com/watch?v=zz-E_dqTKoY
sen o kadar oku, birşeyler yap, ama şu aklına gelmesin, " lan şimdi ben ne yapıyorum ? Herkesin yaptığını yapıyorum. Herkes ne halde ? Kötü halde. O zaman ben herkesin yaptığını yaparak ne halde olurum? ", bunu sorsa kendine işleri değiştirecek miydi hayır tabi ki değiştiremeyecekti. O kadar kolay değil ne yazık ki.