Merhaba Ben Kapitalizm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    x
    KizilS tarafından 30/May/15 23:20 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Şahane konu olmuş uzun uzun yazan herkese takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    Kizilgun bunu yazdı
    marad10a bunu yazdı

hacım o konuyu da inceledim tek benzerlik yazı paylaşmak. bu yazının yazarı ben değilim 

Haa evet degilmişsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı

Bu tur konularda genelde hayatta istedigi yerlere gelememis,zamaninda okumamis/calismamis.Kendi birsey olmadan bir guce gelmeden duzeni degistirmeye calisan insanlar daha etkin olur.

Mesela Dev-Lis`i ornek alalim.Adamlar daha lise ogrencisi.Adam daha bir sik olmamis.Hatta daha resit bile degil.Cocuk henuz.Gidiyor amerikan askerinin tekine cuval geciriyor kafasina.

Ilk once bir sik olacaksin.Birey olacaksin dunyada.Ondan sonra kendini duzeltip,aileni duzelteceksin.

Kendi isi ile mesgul olup devamli kendini gelistiren insanlar bu tip konulara zaten kafa yormaz.Zaten analitik dusunen bir insan f(devrim yapalim)  fonksiyonundan birsey cikacagini gormez reel olarak.

Das kapital`i okumakla olmuyor bu isler dostum.

Burada arkadaş demişki, ben özgür değilim, kapitalizmin beni dönüştürdüğü köle bir toplumsal bireyim. Dev-lis li gençlere laf atmadan ağzınında pisliği temizle önce. O gençler, reşit olmamış gençler, senin o yaşlarındakinden daha çok farkında birşeylerin. Sen onların yaşındayken, onlar ülkede olup bitene duyarlıydılar. Herkesin yanlış tarafı olabilir ama önemli olan düşünceye sahip olmaktır, teslim olmamaktır. 

Devamlı kendini geliştiren nice insan bilirim, bu kapitalist popüler hayallere esir olmayan. 

Sen şimdi das kapital i de okumuşsundur, çok bilgilisindir. Kendini geliştirmeye devam et, zengin ol, başarılı ol, başkalarının düşüncelerini ez, lider ol, en iyisi ol.

tereke34 tarafından 30/May/15 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

Nova Vida !
Toplam Hit: 6760 Toplam Mesaj: 45