Mersinli Müridler
-
arkadaşlar bana Mersin Bahçe Mah oturan yada orayı bilen oralarda gezinen yani oraları tanıyan mersinli bir mürid lazım
-
up
-
up up :)
-
bana çok yakın
-
hocam niye lazımdı onu bir sölesen
-
müridle orada bi reklem panosu lazım bana oraya seni seviyorum cinsi birşey yazacağım ama istiklal caddesi üzerinde ve herkesin görebileceği bir yerde olması lazım
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------müridle orada bi reklem panosu lazım bana oraya seni seviyorum cinsi birşey yazacağım ama istiklal caddesi üzerinde ve herkesin görebileceği bir yerde olması lazım
-----------------------------çok yaratıcı olmuş hocam bunu gören kız kesin evlenir yani senle -_-
-
özgür çocuk parkı :|
-
Hocam az daha bekle Mersin idman yurdunun maçında aç pankartı :|
-
hocalar daha iyisini biliyorsanız akıl verin depresif bir durumdayım adına pankart açtıracağım insan benden uzakta
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------müridle orada bi reklem panosu lazım bana oraya seni seviyorum cinsi birşey yazacağım ama istiklal caddesi üzerinde ve herkesin görebileceği bir yerde olması lazım
-----------------------------çok yaratıcı olmuş hocam bunu gören kız kesin evlenir yani senle -_-
-----------------------------hocam istiklal caddesi boyunca herkesin görmesi işi biraz yaş çetinkayadan ileri ilköğretime kadar o cadde senin asıl hedeflediğin kişi caddenin neresinde ara yolları sayarsak caddenin diğer ucuna hiç gitmeme olayı bile var