Mersinli Müridler
-
hocam kesin çözümler lazım acil hemde
-
hacı 2007 mi 2008 demi ne bende ist-mersin arası ciddi ilişki yürütüyodum olmuyoya uzaktan bir noktadan sonra patlak veriyo bunu yazmamın sebebi
arkadaş ankara izmir antalya samsun gibi yerlerden ara ara uzaktan ciddi ilişki yürüttüm mersindeki kadar pişman olmadım :=) -
mersinde ne oldu hocam neden mersindeki yürümüyor ?
-
hacı genelleme yapmak ayıp ve saçma ama benim açımdan mersinden 2 kızla çıktım sanki topluca sözleşmişler ilk yıl çok sadıklar 2 cil kayışı koparıyolar sadece 2 kız değil arkadaşlarıda aynıydı
-
sadıklar derken yani gözleri dışarıda mı oluyor zamanla hocam ?
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------sadıklar derken yani gözleri dışarıda mı oluyor zamanla hocam ?
-----------------------------kaç yaşındasın bilmiyorum ama öyle sevgilinin ta amk
-
aynen hacı benim tanıma fırsatı bulduklarım aşk dan çok paraya lüks 1 ci sırada tutuyolardı tabi tekrar diyorum bana denk gelenler boyleydi şaka maka eskiden romantik ormantik adamdım aşkdan bunlar yüzünden soğudum gibi bişey :)
-
benimki para değil gerçekten değerli kıymetli bulunmaz biri sadece uyuşamayacağımızı düşündüğü için yanaşmıyor bu inancını kırmaya çalışıyorum üzüldüm senin için kardeşim
-
ne mutlu sana kardeşimde ben memnunum durumdan neden dersen herşey tecrube oldu örneğin şuan bir kızın davranışlarından ne olduğunu rahatlıkla çöze biliyorum buda olası hayal kırıklıklarına seni bir adım önde tutuyo :)
-
Konuyu saptirmak gibi olmasinda , Yau bu kadar mersinli varmiydi burda :|