Mersinli Müridler
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------hocalar daha iyisini biliyorsanız akıl verin depresif bir durumdayım adına pankart açtıracağım insan benden uzakta
-----------------------------Kardeş pankartı kendi damına as onun fotoğrafını çek. Sen mersinde misin ?
-
hocalar benim büyümediğimi onu anlamadığımı söylüyor sizce artık ben büyüdüm romantiğim farklıyım seni hakediyorum cinsinden nota vermek için nasıl bir süpriz yapabilirim gönderdiğim hediyeleri beğenmemiş o değerli kişi
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------hocalar benim büyümediğimi onu anlamadığımı söylüyor sizce artık ben büyüdüm romantiğim farklıyım seni hakediyorum cinsinden nota vermek için nasıl bir süpriz yapabilirim gönderdiğim hediyeleri beğenmemiş o değerli kişi
-----------------------------lan hediye beğenmeyen kız sevilir mi demek isterdim ama seni de kırmak istemiyorum
-
hayır hediyelerin sunuş biçimini ve hediye tipini beğenmiyor yani çocukça hediyeler olduğunu söylüyor...
-
nacizane fikrim "onu anlamadığımı söylüyor" bukısmı çöz bırak pankartla felan uğraşmayı aslında benim bile içimden çocukmusun demek gelmişti pankart şeysini duyunca ama karışma hakkı görmedim kendimde önceki hediyeleri bilmiyorum ama pankart pek iyi gitmez budurmda
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------hayır hediyelerin sunuş biçimini ve hediye tipini beğenmiyor yani çocukça hediyeler olduğunu söylüyor...
-----------------------------birader özel mesaj atıyorum. senin şu işe ayar verelim
-
hocalar onun için fikir verebilecek var mı paralı pahalı hediyeler değil istediğim sadece süpriz diyor süpriz yap diyor mesela kendi yaptığı bir kutu göndermiştim çocukça diyor
-
yani hocalar ne yapsam kendini özel hisseder oha bu adam gerçekten değişmiş romantikmiş der sizce
-
up
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam az daha bekle Mersin idman yurdunun maçında aç pankartı :|
-----------------------------bak hele dayım doğru söylüyor bank asyada çok gördük biz bunları git hamidiyeye karış aralarına böyle böyle de onlar sana yardımcı olur