folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Meslek Gruplarına Göre Türk İnsanının IQ Seviyesi

Meslek Gruplarına Göre Türk İnsanının IQ Seviyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    izmarit hocam Altaylinin yazisinda yeterli bilgi verilmis. Metadojiden tut bilmem her turlu jargonun kullanildigi makakede yayinlansa bunla ilgili tum iq eq testleride yapilsa hakli olarak elestirenler cikacaktir. Bu taploya tepeden baktiginizda Turkiyenin iq seviyesinin orta seviyede olmadigini doktorlarin en zeki grubunda yer almamasi gerektigine zerre inaniyorsaniz ayrinti vermesi gereken ben degilim.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    zeybekustasi bunu yazdı
    izmarit hocam Altaylinin yazisinda yeterli bilgi verilmis. Metadojiden tut bilmem her turlu jargonun kullanildigi makakede yayinlansa bunla ilgili tum iq eq testleride yapilsa hakli olarak elestirenler cikacaktir. Bu taploya tepeden baktiginizda Turkiyenin iq seviyesinin orta seviyede olmadigini doktorlarin en zeki grubunda yer almamasi gerektigine zerre inaniyorsaniz ayrinti vermesi gereken ben degilim.

yeterli bilgi? ya hangi kurum hangi tarihte ne genişlikte yapmış bunu bi söylesene madem var mı o yazıda :D

ben doktorlara zeki değil demiyorum, araştırma yetersizdir demiyorum, içinde ben yokum bu araştırma yanlıştır demiyorum :D bir araştırma yapıldı diye türlü çeşitli meslek gruplarından ırklardan insanlar hakkında bir şey söylüyorsan kaynak ver diyorum. bunu da sana demiyorum altaylıya diyorum zaten.

izzmarit tarafından 27/Oca/14 02:39 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

yeterli bilgi? ya hangi kurum hangi tarihte ne genişlikte yapmış bunu bi söylesene madem var mı o yazıda :D

ben doktorlara zeki değil demiyorum bir araştırma yapıldı diye türlü çeşitli meslek gruplarından insanlar hakkında bir şey söylüyorsan kaynak ver diyorum.

Eger altaylinin bunu salladigini dusunen varsa gene arastirmasi gereken ben degilim. Orada kimden ne zaman ne tur veri istedigi yazilmis. Hem altayli sallamissa iyice rezil olacaktir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    zeybekustasi bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

ben doktorlara zeki değil demiyorum bir araştırma yapıldı diye türlü çeşitli meslek gruplarından insanlar hakkında bir şey söylüyorsan kaynak ver diyorum.

Eger altaylinin bunu salladigini dusunen varsa gene arastirmasi gereken ben degilim. Orada kimden ne zaman ne tur veri istedigi yazilmis. Hem altayli sallamissa iyice rezil olacaktir.

Hocam şurda bi anlaşamadık benim kaynak verse iyiydi dediğim sen değilsin, Altaylı. Adama yalan söylüyor da demiyorum nereye çektin olayı. O kadar yazmış etmiş bir şeyler, eşşek kadar yazıyı üstüne kurduğu araştırma ile ilgili düzgün bilgi vermemiş diyorum olay bu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

izzmarit bunu yazdı

zeybekustasi bunu yazdı

Hocam şurda bi anlaşamadık benim kaynak verse iyiydi dediğim sen değilsin, Altaylı. Adama yalan söylüyor da demiyorum nereye çektin olayı. O kadar yazmış etmiş bir şeyler, eşşek kadar yazıyı üstüne kurduğu araştırma ile ilgili düzgün bilgi vermemiş diyorum olay bu.

abla :) edit kismini gormedim. Sahsi algilayip cevap verdim o yuzeen. Konu baska bisey olsa ustune gidilmeli belki. Ama sencede Turk insaninin dunya ortalama iqsu bu degilmidir. Doktorlarin cogu zekidir yani. Genel bir tablo bana gore yeterli aciklamada yeterli geldi paylastim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    zeybekustasi bunu yazdı

abla :) edit kismini gormedim. Sahsi algilayip cevap verdim o yuzeen. Konu baska bisey olsa ustune gidilmeli belki. Ama sencede Turk insaninin dunya ortalama iqsu bu degilmidir. Doktorlarin cogu zekidir yani. Genel bir tablo bana gore yeterli aciklamada yeterli geldi paylastim :)

Konunun senin konun olduğunu şu mesajdan sonra fark ettim :D ehem geç olmuş. Sana hiçbir şey demedim ben fatihe sinirlendim gereksiz bi ton şey yazıp çok gerekli bir şeyi söylememiş olduğundan ^^ iyi etmişsin paylaşarak.. Doktor konusu ise, ne zaman sosyal ortamda tanışsam konuşsak zeki gibi geliyorlar, ne zaman hasta olsam hastaneye gitsem gerizekalı gibi. Ama sonuçlara hiçbir itirazım yok (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

IQ testleri bence stabil olmamalı heryere aynı testi uygulayamazsınız çünkü testin yapıldığı yerdekilerin bildiği veya bilmedikleri IQ testleri için önemlidir. Bana göre böyle bir ölçüm yapılamaz.Ayrıca inşaat işçileri  en düşük IQ ya sahip çıkmış bence bu doğru değil.

Werner Heisenberg
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

profesorlugu neden meslek olarak kabul etmisler acaba profesor ars. gorevliainden zeki mi? su an birlikte gorev yaptigimiz yrd. doc. bildigin geri zekali mesela kendi fikirlerimi onun fikriymis gibi uygulamaya gecirebiliyorum ama unvani beenden yuksek o yuzden daha zeki :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

araştırmalara göre IQ testleri test sistemine göre yetişmemiş insanlarda bir anlam ifade etmiyor 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

114 iq varmış bizde. Bunu kimin üzerinde denediler acaba. Hani kendimi bilmesem yutturacaklar :)

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 7321 Toplam Mesaj: 38