folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Meslek Gruplarına Göre Türk İnsanının IQ Seviyesi

Meslek Gruplarına Göre Türk İnsanının IQ Seviyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

hepsi bence külli yalandır. 7 çeşit zeka vardır

EQ diye bahsedilen bir nevi o ilk ileri sürende tony buzan adlı şahıs.

hatta bazen yetenekle zekanın birbirinden ayrıldığı, 

çok zeki bir insanın yapamadığı birşeyi otisttik bir çocuk yapabiliyor.

bu durumda uzmanlar bunu tam olarak açıklayamıyorlar. " yağmur adam" filmini izleyin.

gelelim ülke sıralaması. türklerin 21. sırada olduğuna inanmıyorum. kendilerini yüceltmek için yaptıkları safsata

meslek grubuna gelince zaten belirli zeka grubuna dahil kişilerde belirli meslekleri seçme eğilimi var.

mesela dahi bir kişi her işte çalışabilir ama kendini kanıtlayacak bir ortam arayışında olduğu için daha bilimsel mesleklere yönelir çünkü inşaatta kendini ifade edemediğini düşünür.

yoksa inşaatta çalışan düşük seviyelidir demek yanlış. maddiyattan mecbur kaldığından çalışıyor çoğu belkide

baba parasıyla  özel okullarda okutarak,

kolejde öğretmenlere yağ çekerek

en nihayetinde yine vakıf üniversitesinde iyi bölüme yazılmış olabilir

hemde külli salak da oluyor bazen 4 yıl sonra mühendis çıkıyor" bizim çocuk okudu" havalarındalar

zeka %40  parayla %60 oranında katkıyla adam ettiniz işte .

sonra biri gelsin bu meslektekiler zeki... yok canım öyle kolaylık

örnek" can dostum- yani good will hunting" filmini seyredin

şimdiki son çalışmlar şu yönde kişinin doğru eğitilmesiyle zekanın orantılı geliştiği doğrultuda

yani aynı zekada olan 2 çocuğu alıp ayrı ortamda yetiştiriyorsunuz

eğitimi ityi verilmiş çocuk 10-20 yıl sonra arada çok ciddi fark oluyor.

çok zeki bir insanı kötü eğittiğinizde zekası köreliyor

son olarak bu zeka meselesi çok karışıktır. öyle 2 soru sorarak insan zekasını çözemezsiniz.

zeka sabit bir şey değil iniş çıkışlı bir olgudur.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    hala daha listeye kulli yalan diyen cikiyor. zekilerin para icin doktor olmayi sectigi dogru ama liste kimin para icin neyi sectigibi degil HANGİ MESLEK GRUBUNUN DAHA FAZLA IQ SU OLDUGUNU ANLATİYOR. Ben ne anlatmak istediginizi anliyorum bunun nedenlerini yaziyorsunuz guvenilir mi diye soruyorsunuz kim yapmis diyorsunuz. Tamam da bunun listeyle alakasi yok. edit// futurist yazdigin bazi konularda insanlarla tartismaya girip duruyorsun kimin multisisin merak ediyorum. zeybekustasi tarafından 27/Oca/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Doktor 1. sırada inşaat işçileri son sıradaysa itibar etmem,ettirmem :) nasıl tanı koyacakları bile harfiyen belirtilmiştir doktorların öte yandan br inşaat işçisi işini yaparken çalıştığı mekana göre sürekli bir yaratıcılık bir kolaycılık içindedir,etrafındaki malzemeleri amacının dışında ama o an lazım olan çok farklı şekilllerde kullanabildiklerine bizzat şahit olmuştur inşaata 3-5 saat geçirmiş herkes. Biri bu araştırmacılara  dr house'nin hayal ürünü olduğunu anlatmalı ama kırmadan..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zeybekustasi bunu yazdı
    hala daha listeye kulli yalan diyen cikiyor. zekilerin para icin doktor olmayi sectigi dogru ama liste kimin para icin neyi sectigibi degil HANGİ MESLEK GRUBUNUN DAHA FAZLA IQ SU OLDUGUNU ANLATİYOR. Ben ne anlatmak istediginizi anliyorum bunun nedenlerini yaziyorsunuz guvenilir mi diye soruyorsunuz kim yapmis diyorsunuz. Tamam da bunun listeyle alakasi yok. edit// futurist yazdigin bazi konularda insanlarla tartismaya girip duruyorsun kimin multisisin merak ediyorum.

tartışmaya girmek? herkes gibi fikrimi yorum yazıyorum. birileri bundan tartışma konusu çıkarıyorsa bu benim suçum değil.

kimin multisisin ne demek gerçekten anlamadım bunu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

seni fake hesap sanıyo arkadaş ondan bahsediyo :D

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Nikoteen bunu yazdı

seni fake hesap sanıyo arkadaş ondan bahsediyo :D

teşekkür ettim. işim yok fake hesapmı oluşturacağım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yanlış hesaplamışlar

kamu yöneticisinin iq su en az 300 olması lazım

rüşvet avanta yiyen insanın zeka oranı 105 olamaz

Toplam Hit: 7320 Toplam Mesaj: 38