Meslek Liselerinin Katsayı Sorunu
-
tabi ki değildin enayi falan. karşılığında çoğu kişinin almadığı kaliteli eğitimi almadın mı daha ne gibi fark istiyosun. buldum öss yi kaldırak lgs ile öss ye yerleştirsinler. ne gerek var ama dimi şimdi sınav falan siz calısmıstınız ya vaktiyle neyse ben bakkala kadar gidiom gelince dewam ederim...
-
iyi eğitim aldım.ama şunu da aklında tut öğretmen seviyeleri eşit.
öğrenici kalitesi fazla.demek istediimi anlıyosun umarım...
derste bütün güntaşak geçilmio...öğretmen dinlenebilio vs vs.........
onu örenci kalitesi belirliyo.anlatabildim mi ; ) -
sen şimdi ciddi ciddi öğretmen seviyelerinin eşit olduğunu mu düşünüyorsun:)) güldürme lan beni sabah sabah...
-
qral arkadaşım sana büyük ölçüde katılıyorum 12-13 yaşında bi çocuk hayatına ne kadar şekil verebilir. Bu da Türkiye'nin bi türlü çözümleyemediği eğitim sistemindeki sorunlardan kaynaklanıyor. Ama bugün gelişmiş ülkelere bak mesela almanya orda meslek liseleri önemli bir yer tutuyor zaten onlar da bunun bilincinde herkes 4 sene okuyacak diye bir kavram oluşturmamışlar ama gereksinim duyduğu alanda başarılı gençler yetiştiriyorlar. Tarihi hatırlamıyorum bir devlet bakanımız meslek okullarına öğrenci bulamadıklarından yakınıyorlardı. Kısacası özetle orda da kendini geliştirebilirsin hatta iyi bi iş sahibi olabilirsin
-
Meslek liselerinde verilen eğitimin taaa Amk!!!!
Buralarda amele okulu diye gecer ki ne kadar okusam da okulunda gercektende öledir. okulu okuyo sonra üniversite diyicek kadar delirdi iseniz diyecek bişe bulamıyorum...
-
arkadaslar benim anlamadıım sey madem istemiyolar bölümlerini neden meslek okuyolar haksızmıyım ama
Toplam Hit: 7995 Toplam Mesaj: 37