folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meslek Lisesi Subaylığa Gidebiliyormu?

Meslek Lisesi Subaylığa Gidebiliyormu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------
    subaylığa direk giremiyorsun.öncelikle sınava gireceksin.astsubay myonu bitirip göreve başladığında 6 ay ya da 3 yıl gibi bir sürede subaylık sınavına girip kazandığında subay olabiliyorsun.
    halla halla? eminmisin?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

kara harp okuluna deniz ve hava harp okullarına iknici puan türünden alınoyrdu. bu sene sistem değişti kılaavuza bakmadım ama ösymnin kılavunuda yayınlanır her sene.

bilgilendrici olması mkasadıyla şu sayfada test yapabilirsin kendine.

http://memurdunyasi.org/memur/muvazzaf-subay-olmak.html

ayrıca burdaki teğmene sordum. olmuyor sanırım dedi sağlık meslek lisesiyse gitsin işini yapsın dedi üniiversiteden umudun kesenler geliyor harp okulna dedi. düşün artık :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    subaylığa direk giremiyorsun.öncelikle sınava gireceksin.astsubay myonu bitirip göreve başladığında 6 ay ya da 3 yıl gibi bir sürede subaylık sınavına girip kazandığında subay olabiliyorsun.
    halla halla? eminmisin?

eminim hocam.anadolu meslek elektrik-elektronik okuyorum.bu sene askeriyeye gidip bilgi aldık.şartları da muhteşem.görevli subay öyle bir anlattı ki subay olmaya can atarsın :)) ben de gitmeyi düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    halla halla? eminmisin?

eminim hocam.anadolu meslek elektrik-elektronik okuyorum.bu sene askeriyeye gidip bilgi aldık.şartları da muhteşem.görevli subay öyle bir anlattı ki subay olmaya can atarsın :)) ben de gitmeyi düşünüyorum.

hayırlısı olsun gidinde beni bol bol anarsınız :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:
    halla halla? eminmisin?

hayırlısı olsun gidinde beni bol bol anarsınız :)

Herkes buluştuğu tek konu disiplin :) ama ben seviyorum askerliği.zati piyade olmayacam.yabancı dil veya herhangi bir spor dalında lisans olursa da y.dışında görevli olabiliyorsun :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

superbico astsubaylıktan subaylığa geçmek de kolayy değil garantisi yok. nasıl olsa geçerim düşüncesi yanlış bir yola girilebilir. astsubaylık da iyidir, eğer istersen astsubaylığı yolu açık.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

superbico astsubaylıktan subaylığa geçmek de kolayy değil garantisi yok. nasıl olsa geçerim düşüncesi yanlış bir yola girilebilir. astsubaylık da iyidir, eğer istersen astsubaylığı yolu açık.

olursa ne ala gözüyle bakıyorum :) tam ne bilmiyorum ama puan olayları varmış.üstlerinin verdiği onunla da alakası varmış.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

şimdi ben anlamadım herkez başka birşey söylüyor . sağlık meslek lisesi nasıl subay olabilir veya olurmu onu soruyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

SeyhSamil bunu yazdı:

şimdi ben anlamadım herkez başka birşey söylüyor . sağlık meslek lisesi nasıl subay olabilir veya olurmu onu soruyorum.

daha ne diyebilirim hocam bu sayfanın başına bak :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bende ticaret lisesi mezunuyken girmiştim astsubaylığa mülakattan döndük.Askere gittim geldim.Hala her gün şükrediyorum iyiki kazanmamışım.üni den sonra da alıolar sözleşmeli teğmen olarak bence bi üniyi bitir git gel askere sonra karar ver gidip gitmeyeceğine.Alperin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 7149 Toplam Mesaj: 41