Metro Turizm %50 İndirim
-
https://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/tt-metro-turizm-otobus-bilet-seyahat/32672752
3 TL kod karşılığı Metro Turizm Liste fiyatı üzerinden %50 indirim kazanıyosunuz..
Malum finaller felan bitti memlekete gidip gelecekler olur işinize yarar diye düşündüm.
-
Eyw hocam
Yalnız hocam 31 ocaka kadar bilet çevirmeliymişiz :(
banneduser tarafından 11/Oca/14 07:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynen hocam 2014'ün son gününe alırsanız kullanacağınız tarihe çekebiliyorsunuz bileti..
Up olsun görmeyenlere
-
O değilde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama haberlerde "şehirlerarası otobüs kaza yaptı" denilince o otobüsün firması mutlaka Metro oluyor.
-
Citizen bunu yazdı
O değilde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama haberlerde "şehirlerarası otobüs kaza yaptı" denilince o otobüsün firması mutlaka Metro oluyor.
O firmanın olması normal Türkiye'de en çok ulaşım aracı onlarda var, bence anormal bir durum yok.
-
bende natro diye daldım hemen:D
-
Ozden bunu yazdıCitizen bunu yazdı
O firmanın olması normal Türkiye'de en çok ulaşım aracı onlarda var, bence anormal bir durum yok.
Tamamen açgözlülükten şöferler muavinler dogru düzgün uyuyamıyor çogu zaman hız yapmak durumunda kalıyorlar sonuç malum.
Ayrıca birazda mafyacılık taraflarıda vardır, bazı yerlere sadece kendileri girebiliyor(sakarya-akyazı)
-
kuponu alıp başkasına satmak imkanımız var mı? Ya da kendime 3-4 tane alıp ailemle yolculuk yapsam?
İsim kontrolü yapılıyor mu?
-
asa42 bunu yazdı
kuponu alıp başkasına satmak imkanımız var mı? Ya da kendime 3-4 tane alıp ailemle yolculuk yapsam?
İsim kontrolü yapılıyor mu?
baskasına verebilirsin hocam.
ben elimdekileri dagıttım arkadaslarıma, 10 tane vardı, kalsaydı buradan da verecektim kodları.
-
kod kaldıysa alabilirim
-
kod var müridler hala alabilirsiniz.24 liralık suit otobüsün fiyatı 15 liraya düşüyor :D