Metro Turizm %50 İndirim
-
31 ocak'a kadar bilete çevrilmesi lazım diyor ya lan ! 2014 yılı boyunca kullnabilirim sanıyorumdum o yüzden 10 tane aldım nasıl iptal edebilirim bu alım işlemini ya :S
-
DrKill bunu yazdı
31 ocak'a kadar bilete çevrilmesi lazım diyor ya lan ! 2014 yılı boyunca kullnabilirim sanıyorumdum o yüzden 10 tane aldım nasıl iptal edebilirim bu alım işlemini ya :S
abi ya birilerine sat ya da kesin gideceğin yerler için alıp daha sonra tarih değişikliği yaptır
-
bir arkadaşım için arıyorum, ankaraya gidecek, var mı yardımcı olabilen?
-
DrKill bunu yazdı
Hocam yılın son günlerine al bütün biletlerini 31 ocağa kadar sonra gideceğin zaman arayıp erkene aldır. Millet böyle yapıyormuş.
-
kod kullanmayacak olan varsa bana da yollayabilir mi?
-
satan varsa alayım hemen 2 adet gençler
-
Inferius bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hocam yılın son günlerine al bütün biletlerini 31 ocağa kadar sonra gideceğin zaman arayıp erkene aldır. Millet böyle yapıyormuş.
parayı peşin veriyon ama işte mesele o 10 tane ist van biletini açık nasıl çevirem ben :/
-
sırf bu konu yüzünden şuan antalyadayım :)
67 TL web sitesinde idi 3 liraya kod aldım fiyat 40 liraya düştü.
gece 12 arabasına almıştım 00:30'a kadar ha geldi ha gelecek diye bekledik. Sonrada aracın arızalandığını söylediler başka araca bindik. Afyona kadar gidip oradan da aktarma yaptık. İlk otobüs ciddi anlamda kötüydü yani bi koku vardı sanki yıllardır temizlenmiyor gibi. O sıra bayağı bir pişman oldum. 2. arac kısmen daha iyidi.
şimdi pzt yada salı istanbula dönücem tekrar metrodan alsam mı bilemedim
-
eşim ile ankaraya gideceğiz 2 tane almıştım eşim hamile olduğu için biraz araştırma yaptım yorumları okuyunca baska firmayla gitmeye karar verdim.. gerçekten ihtiyacı olan varsa verebilirim.
-
beyler 2 adet kod lazım, sitesinde bitmiş kampanya. ücreti eft havale yapılabilir, bir arkadaşın öğrenci çocukları için gereklidir.