folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Metro Turizm %50 İndirim

Metro Turizm %50 İndirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

31 ocak'a kadar bilete çevrilmesi lazım diyor ya lan ! 2014 yılı boyunca kullnabilirim sanıyorumdum o yüzden 10 tane aldım nasıl iptal edebilirim bu alım işlemini ya :S

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

31 ocak'a kadar bilete çevrilmesi lazım diyor ya lan ! 2014 yılı boyunca kullnabilirim sanıyorumdum o yüzden 10 tane aldım nasıl iptal edebilirim bu alım işlemini ya :S

abi ya birilerine sat ya da kesin gideceğin yerler için alıp daha sonra tarih değişikliği yaptır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bir arkadaşım için arıyorum, ankaraya gidecek, var mı yardımcı olabilen?

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Hocam yılın son günlerine al bütün biletlerini 31 ocağa kadar sonra gideceğin zaman arayıp erkene aldır. Millet böyle yapıyormuş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

kod kullanmayacak olan varsa bana da yollayabilir mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

satan varsa alayım hemen 2 adet gençler 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Inferius bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam yılın son günlerine al bütün biletlerini 31 ocağa kadar sonra gideceğin zaman arayıp erkene aldır. Millet böyle yapıyormuş.

parayı peşin veriyon ama işte mesele o 10 tane ist van biletini açık nasıl çevirem ben :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

sırf bu konu yüzünden şuan antalyadayım :)

67 TL web sitesinde idi 3 liraya kod aldım fiyat 40 liraya düştü.

gece 12 arabasına almıştım 00:30'a kadar ha geldi ha gelecek diye bekledik. Sonrada aracın arızalandığını söylediler başka araca bindik. Afyona kadar gidip oradan da aktarma yaptık. İlk otobüs ciddi anlamda kötüydü yani bi koku vardı sanki yıllardır temizlenmiyor gibi. O sıra bayağı bir pişman oldum. 2. arac kısmen daha iyidi. 

şimdi pzt yada salı istanbula dönücem tekrar metrodan alsam mı bilemedim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exTreMe
    exTreMe's avatar
    Erkek

eşim ile ankaraya gideceğiz 2 tane almıştım eşim hamile olduğu için biraz araştırma yaptım yorumları okuyunca baska firmayla gitmeye karar verdim.. gerçekten ihtiyacı olan varsa verebilirim.

F<ornication U<nder C<ontrol of the K<ing :Pp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

beyler 2 adet kod lazım, sitesinde bitmiş kampanya. ücreti eft havale yapılabilir, bir arkadaşın öğrenci çocukları için gereklidir.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 5010 Toplam Mesaj: 45