Metrobüs Güzergahındaki En Uygun Kiralık Ev Bölgesi ?
-
Şu metrobüs istanbul için çok iyi.
Yakında eve çıkabilirim (belki), metrobus guzergahina yakin bi yer ariyorum.
Metrobüse yürüme mesafesinde olmasi kafii.
10 dk olur, 15 dk olur. Onun gibi.
Hangi semt ucuzdur ?
Nerelerden ev bakayim ?
-
Okul veya iş veya işyeri nerede? Metrobüs hattı çok uzun hocam. Biraz daha detaylandır bence.
-
şimdi sadece metrobuse yakın diye semt seçilmez okuluna veya işine metrobüsle gideceğin mesafe de yakın olması önemli .
beylikdüzünede var metrobüs ama atiyorum şişlide çalışıyorsan ordan tut diyen adama küfür edersin bi zaman sonra kalabalıktan :D
biraz daralt alani yani.
bknz ben : avcılar söğütlüçeşme hafta için en az 4 gün gidip o 4 günün içinde ayrıca merterde inip ordan da işe geçen bir kişi.
ama ben seviyorm metrobüsü kalabalık ama insanların ne kadar değersiz olduklarini daha iyi anliyorum komik oluyor eğleniyorsun baya :D
-
tabiki fikirtepe
-
abi biri beni aydınlatsın. bu amk metrobüsüne sabah 7de biniyorum kalabalık. 8de biniyorum kalabalık. 9 da biniyorum kalabalık. arkadaş nereye gidiyorsnuz siz? hadi 7 8 iş saati de 9dakiler nereye gidiyor anlamıyorm la. ne gezenti insanımız var amk
-
Okul Şişlide.
Zincirlikuyu duraginda iniyorum.
Yani sefaköy-Zincirlikuyu fln 30 dk da gidiyor, bu bana gore cok iyi..
-
ultrAsker bunu yazdı
abi biri beni aydınlatsın. bu amk metrobüsüne sabah 7de biniyorum kalabalık. 8de biniyorum kalabalık. 9 da biniyorum kalabalık. arkadaş nereye gidiyorsnuz siz? hadi 7 8 iş saati de 9dakiler nereye gidiyor anlamıyorm la. ne gezenti insanımız var amk
Bunu bende anlamadim. Hergun gidis gelis 4 araca biniyorum toplam. Hiç oturmadım daha, hep sıkış sıkış bir de..
@imlegend ; Hocam zincirlikuyu duraginda iniyorum. Sisli'ye gidiyorum. Aslinda levent vs tarafi da dicektim de, oralar cok pahalidir.
@antivirüs ; Avcilarda kiralar ne alemde hocam ? 2 kisi kalcaz, 1+1 gibi de olur.
@yolbulucu ; fikirtepede kiralar ne kadar ? metrobuse ne kadar uzak yol ?
-
yolbulucu bunu yazdıtabiki fikirtepe
Fikirtepe pek tekin degil sanirim.
-
sefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.Lemuria tarafından 28/Eyl/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir
-
Lemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
Metrobuse yakin mi hocam ? (Yürüme mesafesinde olmali )
-
halıcıoğlu-çıksalın 400-500 civarı. metrobüse 5 dakika.