folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Metrobüs Güzergahındaki En Uygun Kiralık Ev Bölgesi ?

Metrobüs Güzergahındaki En Uygun Kiralık Ev Bölgesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Şu metrobüs istanbul için çok iyi. 

Yakında eve çıkabilirim (belki), metrobus guzergahina yakin bi yer ariyorum.

Metrobüse yürüme mesafesinde olmasi kafii.

10 dk olur, 15 dk olur. Onun gibi.

Hangi semt ucuzdur ? 

Nerelerden ev bakayim ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Okul veya iş veya işyeri nerede? Metrobüs hattı  çok uzun hocam. Biraz daha  detaylandır bence. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

şimdi sadece metrobuse yakın diye semt seçilmez  okuluna  veya işine metrobüsle gideceğin  mesafe de yakın olması önemli .

beylikdüzünede var metrobüs ama   atiyorum şişlide  çalışıyorsan ordan tut diyen adama küfür edersin bi zaman sonra kalabalıktan  :D

biraz daralt alani yani.

bknz ben :  avcılar  söğütlüçeşme hafta için en az 4 gün gidip o 4 günün içinde  ayrıca merterde inip ordan da işe geçen bir kişi.

ama ben seviyorm metrobüsü  kalabalık ama  insanların ne kadar değersiz olduklarini daha iyi anliyorum  komik oluyor eğleniyorsun baya :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    tabiki fikirtepe

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

abi biri beni aydınlatsın. bu amk metrobüsüne sabah 7de biniyorum kalabalık. 8de biniyorum kalabalık. 9 da biniyorum kalabalık. arkadaş nereye gidiyorsnuz siz? hadi 7 8 iş saati de 9dakiler nereye gidiyor anlamıyorm la. ne gezenti insanımız var amk

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Okul Şişlide.

Zincirlikuyu duraginda iniyorum.

Yani sefaköy-Zincirlikuyu fln 30 dk da gidiyor, bu bana gore cok iyi..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

abi biri beni aydınlatsın. bu amk metrobüsüne sabah 7de biniyorum kalabalık. 8de biniyorum kalabalık. 9 da biniyorum kalabalık. arkadaş nereye gidiyorsnuz siz? hadi 7 8 iş saati de 9dakiler nereye gidiyor anlamıyorm la. ne gezenti insanımız var amk

Bunu bende anlamadim. Hergun gidis gelis 4 araca biniyorum toplam. Hiç oturmadım daha, hep sıkış sıkış bir de..

@imlegend ; Hocam zincirlikuyu duraginda iniyorum. Sisli'ye gidiyorum. Aslinda levent vs tarafi da dicektim de, oralar cok pahalidir.

@antivirüs ; Avcilarda kiralar ne alemde hocam ? 2 kisi kalcaz, 1+1 gibi de olur.

@yolbulucu ; fikirtepede kiralar ne kadar ? metrobuse ne kadar uzak yol ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    tabiki fikirtepe

Fikirtepe pek tekin degil sanirim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    sefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
    Lemuria tarafından 28/Eyl/13 01:32 tarihinde düzenlenmiştir

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı
    sefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.

Metrobuse yakin mi hocam ? (Yürüme mesafesinde olmali )

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

halıcıoğlu-çıksalın 400-500 civarı. metrobüse 5 dakika. 

Toplam Hit: 3700 Toplam Mesaj: 33