Metrobüs Güzergahındaki En Uygun Kiralık Ev Bölgesi ?
-
itfaiyeci bunu yazdı
halıcıoğlu-çıksalın 400-500 civarı. metrobüse 5 dakika.
1+1 mi ?
-
cuneyd bunu yazdı
Şu metrobüs istanbul için çok iyi.
Sabah iş saatlerinde metrobuse binmeye çalıştığın ikinci gun metrobuse molotof atmanın planları yaparsın. Otururak gitmeyi boşver ayakta gitmeyi boşver balık istifi gitmeyi boşver, yolculuk boyunca nefes almadan gitmeyi goze aldıgın zamanlar bile 30 dakika bekleyebiliyorsun ana duraklarda( avcılar şirinevler zincirlikuyu vs ) diğer duraklarda zaten onunden transit geçiyor.
Okul veya işe gidiceksen muhakkak yakın bir yer seç 100-200 fazla olsun yurume mesafesinde olsun emin ol zaman ve paradan daha çok tasarruf edersin
DestinatioN tarafından 28/Eyl/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Şu metrobüs istanbul için çok iyi.
Sabah iş saatlerinde metrobuse binmeye çalıştığın ikinci gun metrobuse molotof atmanın planları yaparsın. Otururak gitmeyi boşver ayakta gitmeyi boşver balık istifi gitmeyi boşver, yolculuk boyunca nefes almadan gitmeyi goze aldıgın zamanlar bile 30 saat bekleyebiliyorsun ana duraklarda( avcılar şirinevler zincirlikuyu vs ) diğer duraklarda zaten onunden transit geçiyor.
Okul veya işe gidiceksen muhakkak yakın bir yer seç 100-200 fazla olsun yurume mesafesinde olsun emin ol zaman ve paradan daha çok tasarruf edersin
Hocam iyi güzel de, şişli'de uygun ev bulmak ne mümkün :)
Bir de, bir arkadaşım daha gelecek. Ek tercih ile. Benimle aynı okulda da olmayacak.
O yüzden metrobuse yakın olsun istedim.
Şirinevler-Zincirlikuyu'yu 30-35 dk da atıyor metrobüs, ki bu bence çok iyi.
1 saatte evimde olurum. Şuan günde 1,5-2 saatte gidiyorum.
cuneyd tarafından 28/Eyl/13 14:19 tarihinde düzenlenmiştir -
o zaman size okmeydanının oneririm, sen bir dolmuşla şişliye gidersin arkadasın da yurume mesafesine metrbuse gider
ne kadar verebilirsiniz kiraya. 400 felan deme sakın ben sakaryada 400 veriyodum kaç sene önce =)
-
DestinatioN bunu yazdı
o zaman size okmeydanının oneririm, sen bir dolmuşla şişliye gidersin arkadasın da yurume mesafesine metrbuse gider
ne kadar verebilirsiniz kiraya. 400 felan deme sakın ben sakaryada 400 veriyodum kaç sene önce =)
Hocam iki kişi kalacağımız için 1+1 yeter bize sanırım.
Doğalgazlı, kombili, parkeli olması tercih sebebidir. Ne kadardır böyle bir 1+1 ev ? :(
Olmadı sefaköy tarafindan bakicam.
-
konuyu okudukça ruhum daraldı İstanbul a gezi harici gitmemeye tekrar tekrar karar verdim :D
-
e hocam okul şişlideyse çağlayan , hürriyet mah. ve izzetpaşadaki evlere bak istersen.
-
EmQceR bunu yazdı
e hocam okul şişlideyse çağlayan , hürriyet mah. ve izzetpaşadaki evlere bak istersen.
Kiralar ne kadar orada hocam ? 1+1 yada 2+1 falan ?
-
cuneyd bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdı
halıcıoğlu-çıksalın 400-500 civarı. metrobüse 5 dakika.
1+1 mi ?
2+1. geçen yıl 500, bu yıl 550 ama e5'e en yakın sokakta olduğu için pahalı biraz. arka taraflar daha ucuzdur.
-
cuneyd bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
Kiralar ne kadar orada hocam ? 1+1 yada 2+1 falan ?
hocam 400den başlıyor ara yerlerde tek tek gezip bakmak gerekir emlakçıya girme buralarda.