Metrobüs Güzergahındaki En Uygun Kiralık Ev Bölgesi ?
-
EmQceR bunu yazdıcuneyd bunu yazdıEmQceR bunu yazdı
e hocam okul şişlideyse çağlayan , hürriyet mah. ve izzetpaşadaki evlere bak istersen.
Kiralar ne kadar orada hocam ? 1+1 yada 2+1 falan ?
hocam 400den başlıyor ara yerlerde tek tek gezip bakmak gerekir emlakçıya girme buralarda.
Anladım hocam, peki evler 2+1 mi ?
@itfaiyeci ; Sağ ol hocam, simdilik ön araştırma yapıyorum zaten. Daha sonra çıkmayı düşünüyorum.
-
iyiki istanbula gitmemişim. Kiralar uçmuş gitmiş. Burada yani çanakkale merkezde 700-800 tl ye kordona 20 mertrede hatta şanslıysan kordona sıfır ev kiralayabilirsin.
geçen hafta boğazın ve tabi kordonun 6 bina arkasında 2+1 evi 400 e kiraladılar. 10 dk yürü sonra yarım saat metrobüsle git gibi birşeyde yok. Biri yazmış günde 4 vasıtaya biniyorum demiş. Bırak gündeyi ben ayda 4 vasıtaya binme ihtiyacı duymuyorum.
Bu dediğim evler şehrin en güzel yerinde, deniz otobüsü ve vapur iskelesini gören, iskeleye en fazla 500 mt uzağında, kombili, çift camlı güzel evler. Elektrik hatları merkezde yeraltından olduğu için kışın planlı olanlar hariç elektrikte pek kesilmez.
Verilmiş sadakam varmış. Nasıl verdiysem çok verdimki çanakkaleye gelmişim. Paranın üstünü istesemmi. :-) -
Olgunisik bunu yazdıiyiki istanbula gitmemişim. Kiralar uçmuş gitmiş. Burada yani çanakkale merkezde 700-800 tl ye kordona 20 mertrede hatta şanslıysan kordona sıfır ev kiralayabilirsin.
geçen hafta boğazın ve tabi kordonun 6 bina arkasında 2+1 evi 400 e kiraladılar. 10 dk yürü sonra yarım saat metrobüsle git gibi birşeyde yok. Biri yazmış günde 4 vasıtaya biniyorum demiş. Bırak gündeyi ben ayda 4 vasıtaya binme ihtiyacı duymuyorum.
Bu dediğim evler şehrin en güzel yerinde, deniz otobüsü ve vapur iskelesini gören, iskeleye en fazla 500 mt uzağında, kombili, çift camlı güzel evler. Elektrik hatları merkezde yeraltından olduğu için kışın planlı olanlar hariç elektrikte pek kesilmez.
Verilmiş sadakam varmış. Nasıl verdiysem çok verdimki çanakkaleye gelmişim. Paranın üstünü istesemmi. :-)Keşke istanbul'da da öyle olsa :\
Bi kere geldik, mecburen okuyacaz artık :)
-
cuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
Metrobuse yakin mi hocam ? (Yürüme mesafesinde olmali )
ben 3-5 dk ya yürüyorum metrobüse , karşımızdaki daire'de bir boş ev vardı aslında 600 TL'ye kiralandı, ben yine bakarım sağa sola olur ise haber veririm,facebook filan kullanıyorsan pm at haberleşelim
-
Hocam hangi okula gideceksin ki metrobüsü tercih ediyorsun ?
Birde İstanbulu anlamak çok zor bende her gün metro + metrobüs yapıyorum. Metrobüsle giderken arada bakıyorum etrafa metrobüsün dibindeki evlerin hepsi boş ? Abi bunlara niye bu kadar fazla fiyat biçipte kimseyi oturtmuyolar. Sonra millet arkadalara oraya buraya ev yapmaya çalışıyor. Çok garip bi durum :/
-
Lemuria bunu yazdıcuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
ben 3-5 dk ya yürüyorum metrobüse , karşımızdaki daire'de bir boş ev vardı aslında 600 TL'ye kiralandı, ben yine bakarım sağa sola olur ise haber veririm,facebook filan kullanıyorsan pm at haberleşelim
Ev nasil bisiydi hocam ?
Hem ben yeni yil gibi ev tutmayi dusunuyorum. Biraz para biriktirmem lazim, on bilgi olsun diye buraya konu actim aslinda :)
@ndmylmz ; hocam kavram myo'dayim, zincirlikuyu metrobus duragindan 5 dk uzak.
Ne tarafta boş ev gördün hocam :) Ben hiç denk gelmedim de :)
-
hacım istanbulda öyle ahım şahım trafik var aman gelmeyin diye gelmeyenleri korkutmayın yahu :D
sabah biniyorum minibüse en fazla 20 dk falan gidiyorum. indi bindi olayı derken en fazla 5 6 dk ayakta kalıyorum.
dönüş de aynı şekilde direkt oturarak 20 25dk de geliyorum.
istanbulda önemli olan hangi saatlerde nereye gideceğin. 1 2 defa işim uzadı 1 saat falan geççıktım 20 dklik yolu 1saat 15dkde geldim :D
ne zaman, nereye gideceğini bilince trafikle karşılaşmazsın..
bu dediklerime metrobüs dahil değildir. daha 1 kere bile oturamadım aga. onda var bi ibnelik.
-
cuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdıcuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
Ev nasil bisiydi hocam ?
Hem ben yeni yil gibi ev tutmayi dusunuyorum. Biraz para biriktirmem lazim, on bilgi olsun diye buraya konu actim aslinda :)
Hocam bende hergün mecidiyeköy - cevizlibağ arası gidiyorum ayvansaray halıcıoğlu ok meydanı taraflarında metrobüsün dibinde boş binalar gördüğümü hatırlıyorum :D
-
ndmylmz bunu yazdıcuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdıcuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
Ev nasil bisiydi hocam ?
Hocam bende hergün mecidiyeköy - cevizlibağ arası gidiyorum ayvansaray halıcıoğlu ok meydanı taraflarında metrobüsün dibinde boş binalar gördüğümü hatırlıyorum :D
Hiç öyle dışarı bakmadım yai genelde muzik dinliyorum :D
Oralarda kiralar ne kadardir acaba :D
-
cuneyd bunu yazdıLemuria bunu yazdısefaköy'deyim, bakarız istersen .. 500-700 arası kiralar.
Hoca bende sefaköydeyim.Lemurianın dediği gibi 500 700 arası kiralar :)
Bico tarafından 29/Eyl/13 02:22 tarihinde düzenlenmiştir
Lemuria'nın oturduğu mahalle metrobüse baya bi yakın ben biraz uzak kalıyorum 20 25 dakka falan.Okuldan geldikten sonra dışarı çıkıp o taraflarada uğrayıp bakarım bende ev falan.Haber ederim sana