Metrobüse Zam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Metrobüsleri kullanan bilir ne kadar yetersiz olduğunu. İlk başlarda işe yarıycak gibi gözüktü ancak sonralardan insanlar sığmayınca rezillikler başladı. Şimdi haberlerde gördüm ücretler artıcakmış yine. Girdi yine kazık gibi

metrobüste tam bilet 1,5'dan 2 liraya, indirimli bilet 0,85'den 1 liraya yükseldi.

Aylık Mavi AKBİL'deki biniş sınırı 200'den 160'a indirilecek.

Metrobüs hatlarında Mavi AKBİL de her binişte 2 biniş eksiltilecek. Metrobüs hattı dışındaki toplu ulaşımlarda eski tarife uygulanacak.

http://haber.mynet.com/detay/guncel/istanbulda-metrobus-ucretlerine-zam/479998

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ülkeye yenilik getiriliyorsa adam gibi getirilicek işte. yoksa görüldüğü gibi zamlar + metrobüsteki kalabalık insanlara cok fena GİRİYOR!

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hem insaları madur ediyorlar hara güre  bu ilkel taşıtlarla hemde tutup zam yapıyorlar 

daha geçen insanları ezmedi mi bu metrobüs

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

metrobüs durağındaki müdüre bu metrobüste neden aktarma yok diyorum pahalı bi ulaşım diyo :|

pahalı olmayanını niye yapmadınız diyorum :) bu daha güzel diyo :| benden çıkan para da güzel ama diyorum :)

susup kalıyo :) tabi diyemiyo ki verdik ihaleyi akepe yandaşı insanlara paraları götürdük :)

akbil ilk çıktığında da albayraklar vurmuştu voleyi :F tyyeap'le birlikte götürmüşleri höpürtederek :)

tabi ona da ses etmemişti bizim halkımız buna da etmez yine :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Şunu raylı sisteme geçirseler barede öle yapsalar zamları. 4 şeridin yetmediği yolu 3 e indirip ortaya koydular trafik iyice bok oldu zaten. Birde ana duraklarda (zincirlikuyu-avcılar) kapılar ilk açıldığında insanlar oturmak için nasıl itiyo birbirini :S... Çok rezil durumlar ya

Birde kapılar açıldığı gibi doluyo bu metrobüs orta duraklardan binenlerin oturma şansı da yok gibi..

offf çok sinirlerimi bozan bi konu bu da . telekomun haciz mektubundan sonra bana gelen 2. büyük darbe oldu bu :\

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rte rte diyenler şimdi görüyorlarki rte diyenlerin g*tune rte çam ağacı dikiyor ucu bizede patlıyor a.q.

alın size rte.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

rte ne ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:
    -----------------------------

rte ne ?

-----------------------------

rec. tay. erd.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hea o zaman bir rte resmi koyalım bobilerden konusu açıldı madem muhteremin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

kafayı yemişler..bu zammı neye istinaden yaptınız arkadaş diye birisi sormaz ki ? noldu yeni araç mı alındı ? araçlar mı lüksleşti ? sefer sayısı mı arttı? artık insanlar akraba olmuyor mu binmeye çalışırken ? yoo! e nedir o zaman ?

kafam girsin demekten kendimi alamıyorum ama kişisel olarak yapabileceğim birşey de yok, 2-3 gün konuşulur sonra unutulur unutulur unutulmaz yeni zamlar gelir.bu böyle..

bilgisi olan varsa bi soru sormak istiyorum bu aylık akbilin sınırının 160 a indirilmesi baya bu bildiğimiz kullandığımız akbillerde de geçerli mi? lan daha 10 gün oldu aylık alalı zaten 140a düşmüş, yetmez ki o zaman ay sonuna kadar.neresi aylık akbil oldu o zaman onun ? aylık akbil zaten günde 6-7 sefer zorunlu araç değiştirmek zorunda olanlar için bi çözüm değil mi ? ne manası kaldı o zaman hacı ?

http://kocaer.me
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kazalar sebebi ile zam yapılmış :D

abi camiden yArdıım toplar gibi oldular a.q . nila bu :D ne biçim sistem :D sanki zam yapıldı diye kaza olmayacak :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 5491 Toplam Mesaj: 41