Metrobüse Zam
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
İETT müdürüydü galiba açıklama yapmıştı şu anki sisteme daha fazla araç koyamayız sistem bu kadar aracı kaldırıyor diye. Boşuna araç eklenmeli falan demeyin. A.k.p.'yi takım tutar gibi tuttukları şekilde metrobüsü savunanlar var hala. Sizin yüzünüzden T.C vatandaşlığımdan utanıyorum artık. İnsanın babası olsa bu kadar körü körüne savunmaz.
-----------------------------metrobüsü kullanıyormusun bilmiyorum ama...
seçime kadar vızır vızır çalışıyordu o metrobüsler sistem o zaman kaldırıyodu da, şu son 3-5 aydır ne olduysa sistem kaldırmamaya mı başladı metrobüsleri? ne degişti yollarda falan arıza mı var fazla metrobüsten? işin geyigi o az yakıt çok kazık parolasıyla hareket ediliyor gibi.
-
DarkSkull bunu yazdı:
İETT müdürüydü galiba açıklama yapmıştı şu anki sisteme daha fazla araç koyamayız sistem bu kadar aracı kaldırıyor diye. Boşuna araç eklenmeli falan demeyin. A.k.p.'yi takım tutar gibi tuttukları şekilde metrobüsü savunanlar var hala. Sizin yüzünüzden T.C vatandaşlığımdan utanıyorum artık. İnsanın babası olsa bu kadar körü körüne savunmaz.
-----------------------------badem bıyıklı devlet memurlarına bile inanıyorsan senin işin zor bu hayatta.
-
istanbullulara gecmiş olsun (=
forever aqp =)
-
yuh ebesinin amı dedim sabah gazetede okuyunca.
160 aylık neyimize yeticek? bite metrobüste 2 basıcak.zaten ucu ucuna yetiyo
-
minibüsle gidiyodum işe eskiden. biraz tasarruf olsun diye mavi kart aldım metrobüs ve otobüsü kullanımaya başladım. metrobüs 2 bilet aylık 200 den 160 a düşmüş yuh diyorum. nasıl yeticek 160 birim allah belanızı versn şerefsiz köpekler
-
ultrAsker bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------metrobüsü kullanıyormusun bilmiyorum ama...
seçime kadar vızır vızır çalışıyordu o metrobüsler sistem o zaman kaldırıyodu da, şu son 3-5 aydır ne olduysa sistem kaldırmamaya mı başladı metrobüsleri? ne degişti yollarda falan arıza mı var fazla metrobüsten? işin geyigi o az yakıt çok kazık parolasıyla hareket ediliyor gibi.
abi kaldıramamakla alakası yok :Da.q şerefsizler cevizlibağdan avcılara kadar yolcu getiriyor tekrar sefere çıkacak avcılardan cevizli bağa yolcu iletmiyor niye efendim sistem öyle yolcu iletemiyoruz :D benzinde gider her şeyimde gider sistem kaldırmaz :D
bizim vatandaşımız kör :D otobüslere bişey yok a..q :D
-
ben hala bi akepelinin çıkıp bu konuya zam yaptıkları için haklı demesini şiddetle bekliyorum..
Allahım niye biz kulları böyle yarattın diye soruyorum bazen..niye bu kullar seni düşünmüyor ey rab niye bu kullar onurunu şerefini satar...niye bu kullar haksızlık varsa hakkını savunmaz? niye bu kullar hakkıyla birlikte şerefininde satıldığını düşünmez..
akepeyi savunacak kişi aranıyor ? zammı şu sebebten dolayı yaptı diye !
fatihin torunuyuz diye övünüp amerikanın uşağı olan Türk değildir...
bi daha istanbula gitmiycem.
-
kaygusuz bunu yazdı:
aaa olurmu ya ben çok sevindim buna :) hemde çok
çünkü 29 martta güzel istanbul halkı tobbaşa oy vermedi mi ? verdi ha gayret ha gayret diye
uyanın nan. kazık giriyor uyanın.
1.si metrobüsler hollanda malıydı alınırkende yanlıştır şu çağda metrobüs akaryakıt olmaz elektrikli olur dedik.bunda bir rant var dedik. kendi ürettiğimiz olsun daha yararlı olur dedik. bu iş millete pahalıya patlayacaktır dedik..
istanbullu müridler 16 kasımdan itibaren cebinizdeki 50 kuruşa göz dikmiş yöneticilere karşı akıllansın...
Bu zammın sebebi nedir ? diye düşünen yok...halk bu kadar cahilse eyvahh..
ha bu arada 2010 Türk milleti için Kazıklarla dolu bir yıl olacak şimdiden hazırlanın.
nedense bu tür haberlerde akepeliler çıkıpta bir yazı yazamaz...sanki bana giren zam ona girmeyecek..
Biz sülalecek Sayın kılıçdaroğluna verdik oyumuzu ama bu kazık banada giriyor ne olacak şimdi? -
Bu arada 2 gün önce tam indim metrobüsden avcılarda gişelerinde ufak çapda da olsa bi eylem yapıldığını gördüm. Morelim felan yerine geldi o anda .. En azından herkes pasif değil bu konuda.
"Ulaşıma değillllllll emekçiye zammmmmm"
-
arkadaslar eger kımse buna karsı gelmez ise herkes boynunu bukerse adamlarda daha fazla gecırmenın pesıne duserler nasıl olsa sana bana gecırıyor kendısı rahat rahat yasıyor
nasrettın hocanın koyune tımur bır gun bır fıl getırmıs. fıl bu yemekten doyarmı halk baslamıs ısyam etmeye gıtmısler hocanın kapısına demısler hoca sen buyugumuszun gıt soyle tımura bu fıle bakamıyoruz bız . hoca da demıs ben tek gıdersem bır sey olmaz hep beraber gıdelım. koyluler kabul etmıs. kalkmıslar gıtmısler tımurun sarayına. hoca kapıdan gırmıs ılk basta bır kac adım yurumus donmus arkasına bır bakmıs koyluler arksında yok. tımurun karsısnda gerı de donemez. tımur cagırmıs hayırdır hocam bır sıkayetınmı var. hoca da demıs ey tımur bızım koye getırıdıgın bu fıl tek basına kaldı yanına bır tane daha getırde yanlızlık cekmesın.
yanı arkdaslar eger bırlık olmazsak bu ulkeye daha cok fıl getırırler ...