Metrosexüalite..
-
Arkadaşlar aranızda bu akıma dahil olan var mı ? Fond de teint , kaş alma , manikür v.b. şeyler yapanlar var mı ?
-
Ben pne olmadığım için bu akıma dahil deilim almıyım kalsın
-
Çok ayıp ama maganda.
-
Hiç Kimseye laf atmıyım ama Bence Adamlığın da bi kavramı var Bizim Bi hocanın Lafı Vardı Bi Erkek Arkadaşa demişti "Oğlum Anana Özenme Babana Özen" Hesabı... bence adam gibi adamlara yakışmaz abicim... Selametle....
-
,) konu saptırıldı..Lütfen siliniz..
-
ZaL bunu yazdı:
-----------------------------
Çok ayıp ama maganda.
tabi biraz sınıra bağlı.kalkıpta yok yanaklara bişeyler sürersen kızlar gibi yaparsan o ayıp değil bildiğin ipnedir.Ancak ne bilim her sabah saçını jolelemekse, traş olmaksa, kas yapim vucudumda kızlar sevmez fazla kıl olmasın ise bildiğin pompacılık ne metroseksual işi?
-
Saptırılma falan yok.Önce acıyosun sonra silin bilmem ne.Sen düşünemiomusun bu konunun buraya cekilecegini ?
-
maganda bunu yazdı:
Ben pne olmadığım için bu akıma dahil deilim almıyım kalsın
+100 aq. ilerlemiş haline homosexüalite diyoruz. hepsi iğrenç! adam gibi sakalını uzat bıyıını uzat şekil yap ne karı gibi süsleniyon?zal burda sözüm sana deil ha....
-
RapStar Sade ve Sadece var mı diye sordum. Ötesi yok, evet var benim yada cevap yok.. Toplum olarak akbabayız ve farkındayız ve devam ediyoruz ve edeceğiz hemde hiç sıkılmadan..
-
ERkek olmak yada kiz olmak Bir sorun degil ama bu ikisinden de olmak bir sorun Metrosexüalite bunlarin arasindaki bir karma dir bakim li erkek ama erkek bakim yapmalidir yapmamali demiorum.Ama KArilar gibi kasi felan aldirirsa o zman Sorun cikar ben direk o adamdan supelenirim kaca kistiosun diye sorarim :)
-
Bİde Akbaba oluyoruz Türksen adam olcaksın tabiki bakımlı ol jöle sür parfüm sık kas yap ama karı gibi kıl aldır kaş aldır yok öyle şey geleneklerimizde ....