folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Metrosexüalite..

Metrosexüalite..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ne alaksı var aq ipnelikle.o kadar okudum mantıklı bi cvp zumsuk vermiş.Küpe ile bikere toplugu bagdastırmayın türk sultanlarıda küpe takmıştır onlar topmu aq hepinizden belki daha delikanlılar.Atletizimci adamsın spor yapman lazım kasların gelişmeli ayak kılların gözenekleri kapadıgı için kasın daha gec  foruma giriyo  simdi sen kasların gelişmesi için ayak kıllarını kesersen topmu oluyon aq.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

jöle bizde sürüyoz sakal bizde kesiyoz ama manicürü,pedicürü burda top yawuz yapıyo bide pne cemil  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Manikür pedikürüm felan yok ama ara sıra gözüme sürme çekerim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    iyi kanka.aman ara sıra olsun bilirsin severim seni :D

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Muahahha koko mujx :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

maganda bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben pne olmadığım için bu akıma dahil deilim almıyım kalsın

ayrıca maganda tam nickinin adamısın iyi nick seçmişsin kendine

Metrosexüellik İbnelik Anlamına Gelmez ! Geriiiiiii Geriiiiiiii !!!! hıh

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim bacak kılları falan zorunluluktan alınıyorsa sorun yok ama alırken zevk alıyorsna iş bitik.

Hepsini ibnelikle kıyaslamayın.Siz burda pc başında büyütürken adam orda göğüs kıllarını alıp sırf kızlar beğeniyor diye alıp snein hayatında belki göreceğin kadar kızla çıkmıştır.

Siz ne konuşuyorsunuz kaçınızın kız arkadaşı var kaçınız kaç kızla çıktı?İbne ibne ibne..Her metro seksuel ibne değildir.Baktım cvplara oo ipne diye gitmişsiniz.

Saç yapmak, traş olmak, kızlar için kılların belli yerlerini almak(kesmeyin), ellere krem sürmek, daha güzel giyinmek, parfum(ekek parfumu) v.s. gibi şeylerse siz metroseksuellik diyebilirsiniz.Benim kitabımda bunun adı pompacıdır çapkındır.

Şunu sormak lazım arkadaşa metroseksuallik nedir?Bunlarsa tamams orun yok ama iyilik, kötülük gibi görecelik kavramdır bu.Bundan fazlasıysa bana göre yumuşaklıktır.Yani zevk alıyorsa bütün vucud kıllaırnı kesmekten vs hayatınızla kaç kızla çıktınız onu söyleyin?

Hangi kız resmen ayı tabirli isnanla çıakr ki?Kendine bakmayuan, parfum sürmeyip öküz gibi ter kokan, saçları bakımsız olan, sakallarına bakmayan, kıllarını kesmeyen kişilerle hangi kı9z çıkar

siz böyleyseniz bunu kapamak için ipne diye yükleniyorsanız ayıptır.İnternete takılan insnaların %80 i sosyal çevresi olmayan.Beni bile bitirdi internet.Bırakın ya siz ne anlarsınız kızdan neleri sevdiklerinden.Siz ancak bakımlılara top diyen küpe takana top gözüyle bakan, ilk gördüğü kızla evlenecek olan tiplersiniz neyi kimle konuşuyoruz

Laflara bak müslüman, milliyetçi, top, erkek vs.. ne alakası var.MAnukür pedikür en bilmiyorum ama tırnakları zamanında kesmek bi çok gördüğüm ayıda 2 haftalık kir içinde tırnakla dolaşmamaksa evet ben manukür yapıyorum.
    -------------------------

muridlere ''saçma sapan konuşmayın'', ''salak aptal'' vs gibi ithamlarınızdan dolayı postunuz editlenmiştir.bunu bir daha yapmayınız.bu bir uyarıdır dikkate almak sizin yararınızadır.
    -yonetim-

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

metroseksüellikle alakası yok ibneliin.metroseksüel adam kızlara hoş grnsün diye yapıyo : ) .fondoten falan çok ileri seviye.ben sadece kaşlarımı alırım : ) .

NOT:Kıskanmayın lan milleti paranız yok metroseksüel olamıosunuz die : ) .

zumsuk katılıorum.kızlarla işi olmamış kız arkadaşı bile olmamış kişiler de konşmasın : ) . kendine değer vermeyen insana kızlar nie değer versin.bilgisayarla ilgilenip aynı zamanda karı kızda yapabilirsiniz.ama yapamıosanız da millete ibne die laf etmeyin.parfüm kulanmak,bazı bölgelerdeki kılları almak vs vs ibnelk olamaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    "Ben metro sexü ali'te gördüm. "  Cem yılmaz. !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    Ya siz ne diyorsunuz aq? Ne Türkü ne Müslümanı? Ne alaka.Herşeye milleyetçilik,din karıştırmak zorundamısınız? İşin içine laikliği,Atatürk'ü karıştırmadığınız kalmış.Herkes yasalar çerçevesinde istediğini yapmakta özgürdür.Kılla tüyle,fondotenlemi oluyor milliyetçilik.Saçma sapan şeyler sokmuşsunuz araya.
    Yaaav firex varya sen benim gözümsün he :) ;) Hakket bu ne curcunadır yaf korkudan espiri bile edemez olduk, Bi konuda türkün türk olduğunu nerden anlarsınız diye bişey vardı verdim, biri çıkmış Türkü alçalttığımı iddia ediyor, Buyrun burdan yakın yaf ne oluyor bize anlamadım he. :)

E ben kontrol kalemi olmadan elektriği kontrol etme işini hala bile ediyom, yada Araba sürerken Camdan elimi bi metre çıkarıp el kol işareti bile ederim, kimse bunun alçaklık olduğunu iddia edemez, kaldıki türklüğü hiç karıştıramaz. Bu konuda olduğu gibi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4550 Toplam Mesaj: 39