Meyva Suyundan Cikan Garip Sey
-
Mobildeyim foto yukleyemiyorim 1 lt lik kapali kutudan actik 1 bardak ictik ikinci bardakta bardaga lok diye yesil bir dala benzer yumusak yosun gibi bir sey cikti
Geriye kalanini lavaboya bosaltirken yine ayni sey llavabo deliginden dokuldu gitti
Ip kivaminda garip birsey ama agir ipten agir
Meyvanin herhangi bir yerine benzemiyor
Meyvaya benzemiyor
Telefon ettim hesapta labaratuar sefleri arayacak
Twitter da filan yardirayimmi ne yapayim
sunyy2003 tarafından 09/Kas/16 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
resimi görelim hocam ona göre yardır gitsin.
-
Hangi marka o
-
Meyvedir o. Hasattaki sağlam meyveler pazara, manava gider, çürük meyveleri kompresle ezip suyunu çıkarıyorlar işte.
http://www.trthaber.com/haber/turkiye/meyve-suyu-kutusundan-cikan-sok-137111.html
https://www.youtube.com/watch?v=jZKikSthw4I
mkyb tarafından 09/Kas/16 12:38 tarihinde düzenlenmiştir -

-
Becerdim atmayi hala aramadilar bu arada daha once yorsanla boyle bir sey yasamistik ama o cok daha farkli buna gore basit bir seydi adamlar fena arkasinda durmuslardi bunlarda biraz tinlamaz tavirlar sezdim
-
Garip mi bu bildigin uzayli :/
-
sunyy2003 bunu yazdı
Becerdim atmayi hala aramadilar bu arada daha once yorsanla boyle bir sey yasamistik ama o cok daha farkli buna gore basit bir seydi adamlar fena arkasinda durmuslardi bunlarda biraz tinlamaz tavirlar sezdim
zenginlik seni hep teğet geçiyor, götünü kolla fırsatı kullan :)
-
hatarlarsanız kaşarn peyniri kolmuştum çobanoğlu
firma sahibi aradı beni 6 ay sonra özür diledi kaldırmamı rica etti 20 kg kaşar dil beyaz felan peynir göndertmişti 1 ay sonra konuşmamızdan
hatta fabrikaya davet etti yüksek standartlarda üretim yapıyoruz (yakın fabrika bana ) gel misarifirim ol dedi ama gidemedim
-
Cappy 1 lt lik kutu meyve sularında çikiyordu aynıları. Facede çok paylaşıldı bi ara. ama nedir bunlar tam olarak açıklık getirilemedi?
-
geberlan bunu yazdı
Cappy 1 lt lik kutu meyve sularında çikiyordu aynıları. Facede çok paylaşıldı bi ara. ama nedir bunlar tam olarak açıklık getirilemedi?
Aynisi mi hocam ala ala kayisi li bizimkisi