folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Mobildeyim foto yukleyemiyorim 1 lt lik kapali kutudan actik 1 bardak ictik ikinci bardakta bardaga lok diye yesil bir dala benzer yumusak yosun gibi bir sey cikti 

Geriye kalanini lavaboya bosaltirken yine ayni sey llavabo deliginden dokuldu gitti

Ip kivaminda garip birsey ama agir ipten agir

Meyvanin herhangi bir yerine benzemiyor

Meyvaya benzemiyor

Telefon ettim hesapta labaratuar sefleri arayacak 

Twitter da filan yardirayimmi ne yapayim

sunyy2003 tarafından 09/Kas/16 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

resimi görelim hocam ona göre yardır gitsin.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Hangi marka o

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Meyvedir o. Hasattaki sağlam meyveler pazara, manava gider, çürük meyveleri kompresle ezip suyunu çıkarıyorlar işte.

http://www.trthaber.com/haber/turkiye/meyve-suyu-kutusundan-cikan-sok-137111.html

https://www.youtube.com/watch?v=jZKikSthw4I

mkyb tarafından 09/Kas/16 12:38 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Becerdim atmayi hala aramadilar bu arada daha once yorsanla boyle bir sey yasamistik ama o cok daha farkli buna gore basit bir seydi adamlar fena arkasinda durmuslardi bunlarda biraz tinlamaz tavirlar sezdim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Garip mi bu bildigin uzayli :/

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Becerdim atmayi hala aramadilar bu arada daha once yorsanla boyle bir sey yasamistik ama o cok daha farkli buna gore basit bir seydi adamlar fena arkasinda durmuslardi bunlarda biraz tinlamaz tavirlar sezdim

zenginlik seni hep teğet geçiyor, götünü kolla fırsatı kullan :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hatarlarsanız kaşarn peyniri kolmuştum çobanoğlu

firma sahibi aradı beni 6 ay sonra özür diledi kaldırmamı rica etti 20 kg kaşar dil beyaz felan peynir göndertmişti 1 ay sonra konuşmamızdan 

hatta fabrikaya davet etti yüksek standartlarda üretim yapıyoruz (yakın fabrika bana ) gel misarifirim ol dedi ama gidemedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

Cappy 1 lt lik kutu meyve sularında çikiyordu aynıları. Facede çok paylaşıldı bi ara. ama nedir bunlar tam olarak açıklık getirilemedi?

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

Cappy 1 lt lik kutu meyve sularında çikiyordu aynıları. Facede çok paylaşıldı bi ara. ama nedir bunlar tam olarak açıklık getirilemedi?

Aynisi mi hocam ala ala kayisi li bizimkisi 

Toplam Hit: 4040 Toplam Mesaj: 27
meyve suyu cikan