folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

markayı pm alabilirmiyim veya burdan söyleyin hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Face twitter instegram salla buraya fotalari altinada markasinida yaz.. Tv kanallarinin whatsapp ihbar hatti var onlarada at..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

zamanında bir tanıdık icetea ile sorun yaşadı. Gönderdi evine koli koli hediye geldi. Sende gönder

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

zamanında bir tanıdık icetea ile sorun yaşadı. Gönderdi evine koli koli hediye geldi. Sende gönder

Nereye gonderdi adamlarda fena bir sekilde tinlamaz tavirlar seziyorum anlamadim gitti hala aramadilar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

o yuzden her zaman icecekleri ya seffaf cam sisede olmadi seffaf plastik sisede alin. En azindan gorunuyo icinde noldugu

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Nereye yazayim

Bana bir afralo tafrali konustu sanirim sekreterleri uyuz oldum

sunyy2003 tarafından 09/Kas/16 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Alo 174 yaz ama pek birşey çıkmaz. ürün parti no tarih yazarsın kesin o ürün biter :) fabrikaya denetime gönderirler. 

uygunsuz birşey çıkarsa ceza yer. 

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

onlar madem seni tınlamadı, sende sosyal medyanın günücü kullan hocam, kendilerini birşey sanıyorlar firma adı bir lekelensinde görsünler.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

onlar madem seni tınlamadı, sende sosyal medyanın günücü kullan hocam, kendilerini birşey sanıyorlar firma adı bir lekelensinde görsünler.

Hocam aradim tekrar firmayi firmadaki telefonu ilk acan sahsiyet boyle fircalar gibi konustu dedom koc fabrikada telefon arizali baska yerden arayamiyorlar mi yani diyor konu bu kadar acikmi ama tavirlari cok fena dedim sakamisiniz urunununzden yabanci madde cikti hala beni dinlemiyor buradan arayamazlar patron kizar diyor o zaman patronu bagla ona konusuxam dedim dedi bu sefer patronlar yok ben asagi cagirip arattiricam yani oyle bir basite aldi ki neyse kalite den birisi aradi dun ilk konustugum kisi oda verdim veristirdim bende ilac sektorundeyim o arkadasa musteri ile nasil konusulur ogretin beni sizin tedarikciniz sandi herhalde ama baya saydirdim keske ses kaydi alsaydim tum konusmalari fotolari maille istedi verdim ama acayip uyuz oldum daha cok ustlerine gidicem 

Bu arada herkes marka sordu soylemeyecektim sonuclanana kadar ama bu merdiven alti yavirlari sergileyen firma

Meysu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek

valla hacı aklına neresi geliyorsa yaz şikayet et bulurlar onlar seni zaten. tamam yaptıkları sağlıklı değil ama içine sıçıp göndermeselermiş iyimiş

bu arada bu meyve suları nasıl yapılıyor umarım biliyorsunudur. bahçede toptancının aldığı manava gider. geri kalan ezilmiş ve çürükler nektar olur. o çürüğün içinde kurt olur taş olur bok olur püsür olur. e bundan da sağlık bekleyemezsiniz dimi?

glossiness effect
Toplam Hit: 4041 Toplam Mesaj: 27
meyve suyu cikan