Meyva Suyundan Cikan Garip Sey
-
markayı pm alabilirmiyim veya burdan söyleyin hocam
-
Face twitter instegram salla buraya fotalari altinada markasinida yaz.. Tv kanallarinin whatsapp ihbar hatti var onlarada at..
-
zamanında bir tanıdık icetea ile sorun yaşadı. Gönderdi evine koli koli hediye geldi. Sende gönder
-
HanDSomE bunu yazdı
zamanında bir tanıdık icetea ile sorun yaşadı. Gönderdi evine koli koli hediye geldi. Sende gönder
Nereye gonderdi adamlarda fena bir sekilde tinlamaz tavirlar seziyorum anlamadim gitti hala aramadilar
-
o yuzden her zaman icecekleri ya seffaf cam sisede olmadi seffaf plastik sisede alin. En azindan gorunuyo icinde noldugu
-
Nereye yazayim
Bana bir afralo tafrali konustu sanirim sekreterleri uyuz oldum
sunyy2003 tarafından 09/Kas/16 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Alo 174 yaz ama pek birşey çıkmaz. ürün parti no tarih yazarsın kesin o ürün biter :) fabrikaya denetime gönderirler.
uygunsuz birşey çıkarsa ceza yer.
-
onlar madem seni tınlamadı, sende sosyal medyanın günücü kullan hocam, kendilerini birşey sanıyorlar firma adı bir lekelensinde görsünler.
-
archair23 bunu yazdı
onlar madem seni tınlamadı, sende sosyal medyanın günücü kullan hocam, kendilerini birşey sanıyorlar firma adı bir lekelensinde görsünler.
Hocam aradim tekrar firmayi firmadaki telefonu ilk acan sahsiyet boyle fircalar gibi konustu dedom koc fabrikada telefon arizali baska yerden arayamiyorlar mi yani diyor konu bu kadar acikmi ama tavirlari cok fena dedim sakamisiniz urunununzden yabanci madde cikti hala beni dinlemiyor buradan arayamazlar patron kizar diyor o zaman patronu bagla ona konusuxam dedim dedi bu sefer patronlar yok ben asagi cagirip arattiricam yani oyle bir basite aldi ki neyse kalite den birisi aradi dun ilk konustugum kisi oda verdim veristirdim bende ilac sektorundeyim o arkadasa musteri ile nasil konusulur ogretin beni sizin tedarikciniz sandi herhalde ama baya saydirdim keske ses kaydi alsaydim tum konusmalari fotolari maille istedi verdim ama acayip uyuz oldum daha cok ustlerine gidicem
Bu arada herkes marka sordu soylemeyecektim sonuclanana kadar ama bu merdiven alti yavirlari sergileyen firma
Meysu
-
valla hacı aklına neresi geliyorsa yaz şikayet et bulurlar onlar seni zaten. tamam yaptıkları sağlıklı değil ama içine sıçıp göndermeselermiş iyimiş
bu arada bu meyve suları nasıl yapılıyor umarım biliyorsunudur. bahçede toptancının aldığı manava gider. geri kalan ezilmiş ve çürükler nektar olur. o çürüğün içinde kurt olur taş olur bok olur püsür olur. e bundan da sağlık bekleyemezsiniz dimi?