folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

Meyva Suyundan Cikan Garip Sey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    vardamir bunu yazdı

valla hacı aklına neresi geliyorsa yaz şikayet et bulurlar onlar seni zaten. tamam yaptıkları sağlıklı değil ama içine sıçıp göndermeselermiş iyimiş

bu arada bu meyve suları nasıl yapılıyor umarım biliyorsunudur. bahçede toptancının aldığı manava gider. geri kalan ezilmiş ve çürükler nektar olur. o çürüğün içinde kurt olur taş olur bok olur püsür olur. e bundan da sağlık bekleyemezsiniz dimi?

Biliyorum hocam ama bunlarin bana davranisi olayi tinlamamasi iyice ayarlarimi bozdu saka gibiler bende ilac firmasinda calisiyorum musteri sikayeti geldigi zaman kac tane prosedur uygulaniyor ve kalici kurallar tanimlaniyor bu kadar basit olmamali

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Meysu nedir hocam Allah aşkına? Bakkal ürünü. Adamların ne kazancı şanı var ki kaybetmekten korksunlar? :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    vardamir bunu yazdı

valla hacı aklına neresi geliyorsa yaz şikayet et bulurlar onlar seni zaten. tamam yaptıkları sağlıklı değil ama içine sıçıp göndermeselermiş iyimiş

bu arada bu meyve suları nasıl yapılıyor umarım biliyorsunudur. bahçede toptancının aldığı manava gider. geri kalan ezilmiş ve çürükler nektar olur. o çürüğün içinde kurt olur taş olur bok olur püsür olur. e bundan da sağlık bekleyemezsiniz dimi?

Biliyorum hocam ama bunlarin bana davranisi olayi tinlamamasi iyice ayarlarimi bozdu saka gibiler bende ilac firmasinda calisiyorum musteri sikayeti geldigi zaman kac tane prosedur uygulaniyor ve kalici kurallar tanimlaniyor bu kadar basit olmamali

hocam sen o ne olduğu belirsiz şeyin o meyve suyu kutusunun içinden çıktığını ispatlayabiliyosan her yere yaz bunu. face e yaz. twitter dan yaz. kanallarına da gönder hatta. şikayet var a yaz. marka da belirt. sonrası ile onlar uğraşsın.

glossiness effect
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Bizdede daha fazlasi cappy meyve suyundan çikti, nasil igrenç bi goruntuydu anlatamam..O gunden sonra dahada almiyoruz cappy

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    vardamir bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    vardamir bunu yazdı

hocam sen o ne olduğu belirsiz şeyin o meyve suyu kutusunun içinden çıktığını ispatlayabiliyosan her yere yaz bunu. face e yaz. twitter dan yaz. kanallarına da gönder hatta. şikayet var a yaz. marka da belirt. sonrası ile onlar uğraşsın.

Kanitlayamayiz hocam meyve suyunu acarken cekim yapilmasingerekliydi :) kapagi actiktan sonra "ya sen attiysan olgusu olusuyor"

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DNA-X
    DNA-X's avatar
    Erkek

Hocam şundan Emin olun üretim aşamasını gördüğünüz Hiçbir ürünü tuketemezsiniz.Örnek verecek olursam Çok meşhur Bir salça ureticisinin Bursa Karacabey ilçesindeki fabrikasına domates goturuyorduk kamyonla Hani el değmeden üretiliyor deniyoya Gerçekten Bu Doğru .Çer çöp küflü çamurlu domatesler önce ilaçlı Bir havuza alınıyor ve el değmeden salça haline getiriliyor o yüzden hazır gidalari ya tuketmeyeceksin yada Fazla kurcalamayacaksin 

DNA-X tarafından 09/Kas/16 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

Hâla çömez.
Toplam Hit: 4042 Toplam Mesaj: 27
meyve suyu cikan