MHP‘Yi Derinden Sarsacak 2.Kaset Şoku
-
Muhalefet partisi MHP'ye 2. kaset şoku. MHP'de 2 kelle götüren ilk kasetin ardından 2 yeni uygunsuz görüntüler içeren kaset de yayına konuldu.
Kamuoyunun bilmediği bir internet sitesinde yayına konulan video görüntülerinin, MHP'de tepeden bir isme ait olduğu ileri sürülüyor.
İddia edilen bu isim şuan MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı olan Bülent Didinmez.kaynak: http://www.habervaktim.com/haber/184429/mhpye_2_kaset_soku.html
-
milletin uçkuruna bel bağadı siyaset, konuştuğu ayrı olmak yaptığı ayrı olmak haysiyetsizliktir AMA bunu elinde tutup ilk anda duyurmamak pezevenkliktir, seçim zamanı piyasaya sürmek ve siyasi partileri bu şekilde egale etmeye çalışmaksa tam bir o.... ç.....
iyice boku çıktı memleketinde... siyasetinde...
-
bunu hazırlayanan şerefsizlere sesleniyorum,
neden en heyecanlı yerinde kestinis videoyu, tamamı elinde olan varsa link atsın, seyredilebilitesi var :)
-
İhsan Barutçu ile ilgili diğer 2.kaset
http://farkliulkuculuk1.wordpress.com/
-
insiyatifi olan Götürüyor manitayi
-
kafaya koydular vallaha.. bu MHP yi sokmayacaklar meclise, mhp nin girmemei demek akp ye 40-50 tane chp ye de 20-30 tane fazladan millet vekilinin meclise girmesi demek..
-
1.si kasetin tamamını istiyoruz. 2.si Amk ben bunların :D:D
-
Evli adamların böyle kasetlerinin olması insanı üzüyor. Mesela bahçelinin olsa birşey demem de; maneviyatçı bir partinin evli adamlarının böyle kasetlerinin olması düşündürücü.
-
mhp li arkadaşlar nerdesiniz ? geçen " püskevit " başlığında bize atıp tutuyordunuz, mangalda kül bırakmamıştınız.
Nerdesiniz ? yine o konudaki gibi hareketler bekliyoruz sizden bu konuda da :p -
bu kasetler eski bugünler için bekletilmiş. kimlerin internete verdiğini kestirmek zor değil. şimdi yapılan şeyi doğru karşılamıyorum fakat bu kameraları her tarafa her odaya yerleştirenlerin bu yapılanlardan daha ahlaksızca olduğunu düşünüyorum.
-
Anasını satim sanki ne olmuş ki. Alayı yapıyor bu işleri. Tanıdığım ne kadar evli arkadaşım varsa da yapıyor ya da denk getirirse yapar. Tecavüz yok, şantaj yok iki yetişkin insan hayvani dürtülerini dizginliyor sadece