Microsoft, Atatürk"Ü Kime Benzetti?
-
biri demiş windows kullanmayız linux kullanırız demiş????
sanki orjinal kullanıosunuzda :D onuda geçelim adamın Skinde mi ? 10 kişi kullanmamış 15 kişi kullanmamış... : )) -
sorcerer doğru sölüyorsun :D belki aranızda bir elin parmak sayısı kadar orjinal bilin malını kullanan vardır :D
-
birisi demiş :sanki orjinal kullanıosunuzda :D onuda geçelim adamın Skinde mi ? 10 kişi kullanmamış 15 kişi kullanmamış... : ))
----------------------------------------------------------------------
pc alırken yanında microsoft değil linux iste azda olsa tepki ver yada icrosoft ürünleri almayın yazılımdan ayrı donanım ürünleride var -
zumsuk len her haberde videomu olacak illa ben gün içinde bütün haber sitelerini dolaşırım kaynak zaman gazetesi haber haber7.com Hayırdır microsoftu çok tutdun herhalde bişi var????? ABD yandaşı olduğnu bilmiyordum bukadar adamlar ülkeyi sömürdü utanmasan yaşasın ABD diyeceksin kaynaklar sağlam akşam haberlerde videosunu izlersin merak etmede senin bu kadar ABD yandı olman kafamı kurcaladı :)))
-
vay a.q bil amca bana bunudamı yapacahdın ip.. herifler yaw koskoca dünyada eşi benzeri olmayan atamızı ipne hiltlerle aynı sınıfa koymuşlar
benim için havada orta parmaklar
gören adam sanar hepsi yavşaklar
son kalenderi koray size patlar
mal mülk sizin uçun alçaklar mak. format atacam suse kuruyom amk
bide orjin xp kullanıyodum vay ipneler vay -
zumsuk harbiden sicmissin video falan diosun, haberi tam okursan orada encarta isimli ansiklopedinin almanca versiyonunda oyle yazyior diyor. aq okumadan yorum yazma . encarta icin encarta@conversagent.com (bu ingilizce versiyonu) adresini msn inize ekleyin. almanca versiyonunu bilmiyom ama onu da ekleyip haberin dogrulugunu ispatlicam aq.
-
zumsuk bak lşuan bütün haber sitelerinde var o haber araştır konuş ben bu haberi ilk TBT ye yazdım sabah saatlerinde sen hala tayip zaman gazetesi bilmem nereye çekiyorsun konuyu illa siyaset yapacaksın burda Atatürke yapılan saygısızlık var sen ne diyorsun yok kaynak yok bilmem ne bırak bu işleri
-
Al ben ispatliyim mi ?
Atatürk, Mustafa Kemal (1881-1938), türkischer Soldat, nationalistischer Führer und Staatsmann, gründete die Republik Türkei und war ihr erster...
http://de.encarta.msn.com/encyclopedia_761555416/Atatürk_Mustafa_Kemal.html
Almanca bilmene gerek yok, Fuhrer ne demek bilsen yeter... -
Yada soyle ispatliyim,
Fuhrer ( Diktator ) diye aratttim, assagida cikan linklere bi goz atin isterseniz.
http://de.encarta.msn.com/encnet/refpages/search.aspx?q=Fuhrer&Submit2=Los -
Musket bütün belgeler elimde diyorun helal olsun sana pascalmusket :D
Toplam Hit: 6617 Toplam Mesaj: 43