Microsoft'un Yeni Mühendisi 7 Yaşında!
-
Dünya yazılım devi Microsoft'un yeni mühendisi herkesi şaşırtıyor çünkü bu mühendis sadece 7 yaşındaMarco Calasan, Windows 7 hakkında 312 sayfalık bir kitap yazmış.
Microsoft’un dünya çapındaki en geç sistem mühendisi Marco Calasan sadece dokuz yaşında ama şu an elinde dört Microsoft sertifikası tutuyor ve Windows 7 hakkında 312 sayfalık bir kitap yazmış.
Vaktinin büyük bir bölümünü okulunun bilgisayar laboratuarında geçiren Marco, bilgisayarları neden bu kadar çok sevdiği sorusuna bilge bir gülümsemeyle, “Bilgiyle her şey mümkündür” diye cevap veriyor, sonra da kendi kendine kurduğu IPTV sistemini anlatmaya başlıyor.
Kendisi özel bir çocuk olduğunu düşünmese de Marco şu an üç dil konuşuyor ve dördüncüsünü öğreniyor. Dile hakimiyeti ve kelime haznesi hayret verici.
Yedi yaşındayken Marco’yu test eden doktorlar o sırada beyninin 12 yaşındaki bir çocuğun beyni gibi çalıştığı sonucuna varmış. Ancak Marco’yu diğer yetenekli çocuklardan ayıran özelliği sosyal yeteneklerinin de gelişmiş olmasıhttp://www.internethaber.com/microsoftun-yeni-muhendisi-7-yasinda-253443h.htm
----
vay aq
-
öoah. nasıl lan :|
-
O kız 9 yaşında. Yanlış bilgi kardeşim...
Şeker şey :)
http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/05/17/marco.calasan.macedonia/index.html
-
Bu insansa ben neyim diyesim geliyor :|
-
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------
Bu insansa ben neyim diyesim geliyor :|
-----------------------------ben dedım bile o insansa ben amele bir hayvanım kesin uzaylıdır mk :|
-
dnası bozuk çocuklardan biri
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Kısaca çekemiyorum desene :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Kısaca çekemiyorum desene :)
-----------------------------Hocam Türkiyedeki Çevresel Faktörlere davet ediyoruz kendisini :)
Doğuda, Kuzey de, kısacası Allah'ın siktir ettiği bir çok köy kasaba da ne zehir çocuklar var ama işte...
Bize 3 kulhü bir elam, bunlara yabancı dil öğretiyorlar o yaşlarda.
-
balkan çıktı kız lan :D
-
Türkiye'nin yozlaşmış ve boktanlaşmış eğitim sisteminde okuyacak, devletin zor bela sağlamaya çalıştığı bilgisayar derslerine iki haftada bir defa o da bir bilgisayar başına dört çocuk düşmek kaydı ile derslere katılacak, sonra sadece google'ı, meb.gov.tr'yi öğrenip dersten çıkacak, evine gidip ekonomik sıkıntılara ortak olacak, kimi babasının işsizliğini dert edecek, kimiyse hayallerine ulaşamamayı dert edecek, sonrada çıkıp böyle bir dahi çocuk olabileceksiniz.
Bir şey söylemek isterdim; ama neyse diyorum. Türkler daha zeki insanlardır; ama bize fırsat tanınmıyor zekamızı kullanmamız için.
-
beyni kasmamak lazım