Microsoft'un Yeni Mühendisi 7 Yaşında!
-
yazık. erken bunayacak.
-
açın camı geliyorum . .
Atlayacam
-
helal olsun valla
-
sie yalana bak amk
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye'nin yozlaşmış ve boktanlaşmış eğitim sisteminde okuyacak, devletin zor bela sağlamaya çalıştığı bilgisayar derslerine iki haftada bir defa o da bir bilgisayar başına dört çocuk düşmek kaydı ile derslere katılacak, sonra sadece google'ı, meb.gov.tr'yi öğrenip dersten çıkacak, evine gidip ekonomik sıkıntılara ortak olacak, kimi babasının işsizliğini dert edecek, kimiyse hayallerine ulaşamamayı dert edecek, sonrada çıkıp böyle bir dahi çocuk olabileceksiniz.
Bir şey söylemek isterdim; ama neyse diyorum. Türkler daha zeki insanlardır; ama bize fırsat tanınmıyor zekamızı kullanmamız için.
-----------------------------helal be kardşm süper konuşmuşsun
-
HighElf bunu yazdı:
Yedi yaşındayken Marco’yu test eden doktorlar o sırada beyninin 12 yaşındaki bir çocuğun beyni gibi çalıştığı sonucuna varmış. Ancak Marco’yu diğer yetenekli çocuklardan ayıran özelliği sosyal yeteneklerinin de gelişmiş olması-----------------------------
Madem beyini 12 yaşındaki birisi gibi çalışıyor o halde 12 yaş üzeri herkesi eğitmeye başlasınlar.
-
sie aq
-
sende bunu yedin? kıl oluyorum ctrl+alt+del yapabilen bi cocuğu büyütmelerine... internette gezerken küçük bi cocuk sitenin birinde bug cıkınca cocuğa hacker lakabı takmalara garantinin it ye 7 yasındaki bi cocuğu aldığını iddia etmelere yürüyün gidin yaaaaa.....
madem 9 yasında bi bebenin yapabileceği bişey millet g.zekalımı ? hem 3-5 yıl önceki o süper zekalılar(bunların önceki versiyonları) simdi devasa buluşlara imzamı attı acaba?
-
videoda cocuk sadece ekrana ipconfig yazıyo :S 3d hacking yapıcaklar utanmasalar
-
lalada bunu yazdı:
sende bunu yedin? kıl oluyorum ctrl+alt+del yapabilen bi cocuğu büyütmelerine... internette gezerken küçük bi cocuk sitenin birinde bug cıkınca cocuğa hacker lakabı takmalara garantinin it ye 7 yasındaki bi cocuğu aldığını iddia etmelere yürüyün gidin yaaaaa.....
madem 9 yasında bi bebenin yapabileceği bişey millet g.zekalımı ? hem 3-5 yıl önceki o süper zekalılar(bunların önceki versiyonları) simdi devasa buluşlara imzamı attı acaba?
-----------------------------312 sayfa kitap hocam ctrl alt del değil :D