Migros Market Telefon Fiyatları
-
Cihazların garantisi paralel ithalat ama fiyatlar iyi gibi.

mkyb tarafından 25/Ara/16 19:41 tarihinde düzenlenmiştir

-
Mi4 o kadar ucuz mu ???
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Mi4 o kadar ucuz mu ???
16 gb ve hafiza karti girisi yok o aletin o yuzden ucuz
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Mi4 o kadar ucuz mu ???
Mi 4 bildiğin 0 karla satılıyor resmen. Vergileri çıkartsan xiaomi ye ne kaldı la :)
-
Hocalarım bende kardeşime 1000 TL altı telefon alacaktım nette biraz araştırdım mi 4 dahil 3-5 marka baktım. Mi 5 e de baktım hangisini alsam arada kaldım.
Bu telefonu kullanan ya da telefoncu varsa size bir iki şey sorsam
Bu arada ben Lenovo P70 A kullanıyorum kamerası (akşam kullanımı özellikle) hariç iyi telefon.
1- Bu telefonun (mi4) kamerası nasıl P70 gibi midir
2- Telefon (mi4) ROOT lanabilir mi? / Android 4.4 kitkat yazıyordu baktığım yerde üst versiyonu destekliyor mu?
3- Xiaomi mi4, mi5 ya da Lenovo k5, k5 plus ı tavsiye edermisiniz? (lenovoların kamerası nasıl onu pek araştırmadım)
-
eyuperol bunu yazdı
Hocalarım bende kardeşime 1000 TL altı telefon alacaktım nette biraz araştırdım mi 4 dahil 3-5 marka baktım. Mi 5 e de baktım hangisini alsam arada kaldım.
Bu telefonu kullanan ya da telefoncu varsa size bir iki şey sorsam
Bu arada ben Lenovo P70 A kullanıyorum kamerası (akşam kullanımı özellikle) hariç iyi telefon.
1- Bu telefonun (mi4) kamerası nasıl P70 gibi midir
2- Telefon (mi4) ROOT lanabilir mi? / Android 4.4 kitkat yazıyordu baktığım yerde üst versiyonu destekliyor mu?
3- Xiaomi mi4, mi5 ya da Lenovo k5, k5 plus ı tavsiye edermisiniz? (lenovoların kamerası nasıl onu pek araştırmadım)
k5 aldım tam manasıyla anne telefonu. şu an elimde s7 edge var tabiki kral alet diğer elimde de dün aldığım mi 5s var güzel alet semers de 1350 tl alabilirsin bence. garanti yok ama bozulacağını da sanmıyorum rom root hersey haliyle serbest.
-
Mi 5 ve Note 5'in fiyatları iyi ;)
-
Gece iyi çeksin istiyorsanız Samsung'un S ve Note serisine bakacaksınız. Geceleri Samsung'un bu 2 serisinden iyi çeken cihaz yok.
-
Xiaomi mi5 tavsiye ederim. İş yerinde bir arkadaş eşine aldı. gayet şık performansı da çok iyi antutu testlerinde sorgulatabilirsin de. hepsiburada.com da ithalatçı olarak hepsiburada olarak aratıp alabilirsin. Bir sorun olursa sorumlusu hepsiburada . Tavsiye ederim.
-
iphone SE 64 GB var mı, görsellerde göremedim?
-
Ben note5i geçen hafta 2900 tlye aldım. fiyat çok iyi