Migros Market Telefon Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    systemzone
    systemzone's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Ben note5i geçen hafta 2900 tlye aldım. fiyat çok iyi

note5 den kastın samsung note5 ise fiyatı zaten 2400 civarıdır ki  23 haziran da 2450 ye samsung bayisinden aldım. Ayrıca 2900 tl ye nasıl da fiyat çok iyi diyebiliyorsun ? Hesap kitap bilmeyenler yazmasın.  

what you see is what you get...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Mi4 o kadar ucuz mu ???

16 gb ve hafiza karti girisi yok o aletin o yuzden ucuz

2/16 gb modeli o. fiyat çokta düşük değil. 3/16 gb modellerini o fiyata bulamazsın.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    systemzone bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Ben note5i geçen hafta 2900 tlye aldım. fiyat çok iyi

note5 den kastın samsung note5 ise fiyatı zaten 2400 civarıdır ki  23 haziran da 2450 ye samsung bayisinden aldım. Ayrıca 2900 tl ye nasıl da fiyat çok iyi diyebiliyorsun ? Hesap kitap bilmeyenler yazmasın.  

Hesap kitap bilmeyenler yazmasından kastın nedir acaba? Migros fiyatları iyi diyorum. 1999 Tl diyorum. Noktalama işaretlerinin anlamlarını bilmeyende yazmamalı bence..

cache tarafından 26/Ara/16 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet Note 5'in fiyatı çok iyi. 2.260 lira şuan paralel ithalat olanı Hepsiburada'da.

Note 7 olayları olmadan önce 2 bin liralara kadar düşmüştü Note 5. Sonrasında Note 7'ler toplanmaya başlayınca fiyatı tekrar yükseldi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Evet Note 5'in fiyatı çok iyi. 2.260 lira şuan paralel ithalat olanı Hepsiburada'da.

Note 7 olayları olmadan önce 2 bin liralara kadar düşmüştü Note 5. Sonrasında Note 7'ler toplanmaya başlayınca fiyatı tekrar yükseldi. 

Senin önerin üzerine aldım hocam. Şuana kadar herangi bir sıkıntısını görmedim, cihaz tatmin edici.

Teşekkürler :)

cache tarafından 26/Ara/16 11:55 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

Note 5 1950 tl ye aldım hepsiburada dan valla iyi almışım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Karta taksit olsa mi5 alacam da hemen yok işte taksit.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Enpara varsa 1.000 liralık kredi çekebilirsin 12 aylık. 100 lira faiz ödersin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Hocam detylı bilgi verirmisin enpara var şuan bende.

Edit: Tamam hocam başvuru  yaptım saol bilgi için.

JuMaN tarafından 26/Ara/16 17:07 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı

Hocam detylı bilgi verirmisin enpara var şuan bende.

Online işlemlerden kredi talebinde bulun banka seni yeterli bulursa dakikasında krediyi hesabına yatıracak sende aydan aya ödeyeceksin taksitlerini.

Buradan hesaplayabilirsin : https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kredi/ihtiyac-kredisi-hesaplama.aspx

Eğer durumun yoksa 48 aylık çekme talebinde bulun ileride durumun düzelirse bankayı arayıp taksit sayısını düşürün diyorsun düşürüyorlar. Ödediğin miktar ve faiz indirimi yapıyorlar.

mkyb tarafından 26/Ara/16 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 8094 Toplam Mesaj: 34
samsung