Migros Market Telefon Fiyatları
-
Hocam finans bank kredi kartını geçiktirdim bi ara ondan dolayı olmadı az önce yaptım.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam finans bank kredi kartını geçiktirdim bi ara ondan dolayı olmadı az önce yaptım.
Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çekmeyi deneyebilirsin. Ama kartın limitini bitirdiğinden pek tercih etmiyorum.
-
bugrahan45 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Mi4 o kadar ucuz mu ???
16 gb ve hafiza karti girisi yok o aletin o yuzden ucuz
2/16 gb modeli o. fiyat çokta düşük değil. 3/16 gb modellerini o fiyata bulamazsın.
2/16 3/16 hocam bunlar neyi ifade ediyor yıl içinde üretildiği dönemi mi yansıtıyor bunlar?
-
BosphorusPasha bunu yazdıeyuperol bunu yazdı
Hocalarım bende kardeşime 1000 TL altı telefon alacaktım nette biraz araştırdım mi 4 dahil 3-5 marka baktım. Mi 5 e de baktım hangisini alsam arada kaldım.
Bu telefonu kullanan ya da telefoncu varsa size bir iki şey sorsam
Bu arada ben Lenovo P70 A kullanıyorum kamerası (akşam kullanımı özellikle) hariç iyi telefon.
1- Bu telefonun (mi4) kamerası nasıl P70 gibi midir
2- Telefon (mi4) ROOT lanabilir mi? / Android 4.4 kitkat yazıyordu baktığım yerde üst versiyonu destekliyor mu?
3- Xiaomi mi4, mi5 ya da Lenovo k5, k5 plus ı tavsiye edermisiniz? (lenovoların kamerası nasıl onu pek araştırmadım)
k5 aldım tam manasıyla anne telefonu. şu an elimde s7 edge var tabiki kral alet diğer elimde de dün aldığım mi 5s var güzel alet semers de 1350 tl alabilirsin bence. garanti yok ama bozulacağını da sanmıyorum rom root hersey haliyle serbest.
Lenovo k serisine bakmadım hiç üniversite okuyan kız kardeşime alacağım, anne için ideal demişsin hocam k serisinden alsam çocuğu memnun etmez mi ki?
@mkyb hocam gece çekimi değilde görüntülü konuşmak için kullandığımızda sıkıntı olur mu?
@systemzone hocam mi 5 de beni al diyor da bakalım 16 gb olanı felan varsa o da olabilir
-
eyuperol bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Mi4 o kadar ucuz mu ???
2/16 gb modeli o. fiyat çokta düşük değil. 3/16 gb modellerini o fiyata bulamazsın.
2/16 3/16 hocam bunlar neyi ifade ediyor yıl içinde üretildiği dönemi mi yansıtıyor bunlar?
Arkadaş rami kast etmiş ama Mi4'ün 2 GB ramli olanı yok ki ? İki çeşidi var. Biri 4G'li diğer 4G'siz. Aralarındaki tek fark 4G olmayan modeli 64 GB hafızalı versiyonuda var o kadar.
-
Birde İthalatçı Firma Garantili ürün alıpta sorun yaşayan oldu mu yani sıkıntı olur mu garantiye gitme gibi bir durumda?
-
mkyb bunu yazdıeyuperol bunu yazdıbugrahan45 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Mi4 o kadar ucuz mu ???
Arkadaş rami kast etmiş ama Mi4'ün 2 GB ramli olanı yok ki ? İki çeşidi var. Biri 4G'li diğer 4G'siz. Aralarındaki tek fark 4G olmayan modeli 64 GB hafızalı versiyonuda var o kadar.
Anladım, Tamamdır.
-
eyuperol bunu yazdı
Birde İthalatçı Firma Garantili ürün alıpta sorun yaşayan oldu mu yani sıkıntı olur mu garantiye gitme gibi bir durumda?
Garantiyi veren firma önemli Evo ve Ritzy servislerinden çok şikayet okudum ama Delta'yı çok övüyorlar.
-
Hocalarım MI5 için şarj girişi farklı demişler bu yorumda, piyasadaki usb girişten farklı mıdır?

-
eyuperol bunu yazdı
Hocalarım MI5 için şarj girişi farklı demişler bu yorumda, piyasadaki usb girişten farklı mıdır?

Evet usb -c