Migros Market Telefon Fiyatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam finans bank kredi kartını geçiktirdim bi ara ondan dolayı olmadı az önce yaptım.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam finans bank kredi kartını geçiktirdim bi ara ondan dolayı olmadı az önce yaptım.

Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çekmeyi deneyebilirsin. Ama kartın limitini bitirdiğinden pek tercih etmiyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Mi4 o kadar ucuz mu ???

16 gb ve hafiza karti girisi yok o aletin o yuzden ucuz

2/16 gb modeli o. fiyat çokta düşük değil. 3/16 gb modellerini o fiyata bulamazsın.

2/16   3/16  hocam bunlar neyi ifade ediyor yıl içinde üretildiği dönemi mi yansıtıyor bunlar?

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

Hocalarım bende kardeşime 1000 TL altı telefon alacaktım nette biraz araştırdım mi 4 dahil 3-5 marka baktım. Mi 5 e de baktım hangisini alsam arada kaldım.

Bu telefonu kullanan ya da telefoncu varsa size  bir iki şey sorsam

Bu arada ben Lenovo P70 A kullanıyorum kamerası (akşam kullanımı özellikle) hariç iyi telefon.

1- Bu telefonun (mi4) kamerası nasıl P70 gibi midir

2- Telefon (mi4) ROOT lanabilir mi? / Android 4.4 kitkat yazıyordu baktığım yerde üst versiyonu destekliyor mu?

3- Xiaomi mi4, mi5 ya da Lenovo k5, k5 plus ı tavsiye edermisiniz? (lenovoların kamerası nasıl onu pek araştırmadım)

k5 aldım tam manasıyla anne telefonu. şu an elimde s7 edge var tabiki kral alet diğer elimde de dün aldığım mi 5s var güzel alet semers de 1350 tl alabilirsin bence. garanti yok ama bozulacağını da sanmıyorum rom root hersey haliyle serbest. 

Lenovo k serisine bakmadım hiç üniversite okuyan kız kardeşime alacağım, anne için ideal demişsin hocam k serisinden alsam çocuğu memnun etmez mi ki?

@mkyb hocam gece çekimi değilde görüntülü konuşmak için kullandığımızda sıkıntı olur mu?

@systemzone hocam mi 5 de beni al diyor da bakalım 16 gb olanı felan varsa o da olabilir

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Mi4 o kadar ucuz mu ???

2/16 gb modeli o. fiyat çokta düşük değil. 3/16 gb modellerini o fiyata bulamazsın.

2/16   3/16  hocam bunlar neyi ifade ediyor yıl içinde üretildiği dönemi mi yansıtıyor bunlar?

Arkadaş rami kast etmiş ama Mi4'ün 2 GB ramli olanı yok ki ? İki çeşidi var. Biri 4G'li diğer 4G'siz. Aralarındaki tek fark 4G olmayan modeli 64 GB hafızalı versiyonuda var o kadar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Birde İthalatçı Firma Garantili ürün alıpta sorun yaşayan oldu mu yani sıkıntı olur mu garantiye gitme gibi bir durumda?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Mi4 o kadar ucuz mu ???

Arkadaş rami kast etmiş ama Mi4'ün 2 GB ramli olanı yok ki ? İki çeşidi var. Biri 4G'li diğer 4G'siz. Aralarındaki tek fark 4G olmayan modeli 64 GB hafızalı versiyonuda var o kadar.

Anladım, Tamamdır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Birde İthalatçı Firma Garantili ürün alıpta sorun yaşayan oldu mu yani sıkıntı olur mu garantiye gitme gibi bir durumda?

Garantiyi veren firma önemli Evo ve Ritzy servislerinden çok şikayet okudum ama Delta'yı çok övüyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Hocalarım MI5 için şarj girişi farklı demişler bu yorumda, piyasadaki usb girişten farklı mıdır?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Hocalarım MI5 için şarj girişi farklı demişler bu yorumda, piyasadaki usb girişten farklı mıdır?

Evet usb -c

Toplam Hit: 8092 Toplam Mesaj: 34
samsung