Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !
-
yolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
@underzero hacı abi beni niye banladın ya geçen gün ?
nasıl karar verdiğiniz, beyin fırtınanı bi özetler misin. merak ettim.
Sikerim Sokarım Karı Gibisin , Hasince zenci yarrag istiyorsun , lğbt gay top wokeci homo
Bitmeye yakın bir konuda
Bunları demiş oldugun sebebiyle
https://www.tahribat.com/forum/mikrobit-vs-zalimadam-aciklama--258408?SearchUser=zalimadam
allah aşkına şunlara bak, bu adam bu mesajlardan banlanmıyo ben niye banlanıyorum amk :D
birine "karı gibisin" demek hakaret değil. gözlemimi, fikrimi paylaşıyorum.
ben hiç bir yerde adama küfür etmedim , sikerim sokarım bişey demedim.
Götünü siktirmeden durmayacak rahatlamayacaksin demissin knk, pardon kusura bakma
-
LaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Sikerim Sokarım Karı Gibisin , Hasince zenci yarrag istiyorsun , lğbt gay top wokeci homo
Bitmeye yakın bir konuda
https://www.tahribat.com/forum/mikrobit-vs-zalimadam-aciklama--258408?SearchUser=zalimadam
allah aşkına şunlara bak, bu adam bu mesajlardan banlanmıyo ben niye banlanıyorum amk :D
Götünü siktirmeden durmayacak rahatlamayacaksin demissin knk, pardon kusura bakma
eee tamam küfür mü etmiş oluyorum ?
"herkese küfür ediyosun biri seni sikecek" diyorum
lan bu adam 2 hafta önce mikrobite "seni öyle sikerim böyle sikerim" diye konu açtı. banlanmadı ben niye banlanıyorum bununla ?
burda bi ibnelik var
-
yolbulucu bunu yazdı
lan bu adam 2 hafta önce mikrobite "seni öyle sikerim böyle sikerim" diye konu açtı. banlanmadı ben niye banlanıyorum bununla ?
burda bi ibnelik var
-
öncelikle under konuyu temzilediği için daha önce bu bana laf atanların neler yazıklarını görmüyorsunuz .
görmediğiniz için benim agrresifçe saldırdığımı düşünüyorsunuz. oysaki ben sadaece daha önce birleşip bana saldırlanlara cevap veriyorum.
tehtid hakaret şantaj.
seni evinden aldırıp etek gidireceğim diyor mesela ?
ne yazmamı bekliyorsunuz bu aç herife ?
diğerleri biz yarışmayı kabul etmiyoruz bikere versin filan.
ben bunlara az bile yazıyorum.
ayrıca yolbulucu bana akıl oyunları yapma canın istese 5 saniyede leak datalardan benim adresimi bulursun.
antalya manavgatta olduğumu da çok iyi biliyorsun. gelebilirsen bekliyorum.
şimdi böyle bir durumda benim ne yazmanı bekliyorsunuz arkadaşlar.
konu kapandıktan sonra en az 2 sayfa küfür tehdit algı oyunları yapıldı.
siz söyleyin ne yapmam lazım benim.
-
yolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Bitmeye yakın bir konuda
burda bi ibnelik var
Üstüne komplo isliyor galiba
Bende kıllandım şimdi
FireX ten beridir boyle ustune oynanan gormemistim
-
zalimadam bunu yazdı
öncelikle under konuyu temzilediği için daha önce bu bana laf atanların neler yazıklarını görmüyorsunuz .
görmediğiniz için benim agrresifçe saldırdığımı düşünüyorsunuz. oysaki ben sadaece daha önce birleşip bana saldırlanlara cevap veriyorum.
tehtid hakaret şantaj.
seni evinden aldırıp etek gidireceğim diyor mesela ?
ne yazmamı bekliyorsunuz bu aç herife ?
diğerleri biz yarışmayı kabul etmiyoruz bikere versin filan.
ben bunlara az bile yazıyorum.
ayrıca yolbulucu bana akıl oyunları yapma canın istese 5 saniyede leak datalardan benim adresimi bulursun.
antalya manavgatta olduğumu da çok iyi biliyorsun. gelebilirsen bekliyorum.
şimdi böyle bir durumda benim ne yazmanı bekliyorsunuz arkadaşlar.
konu kapandıktan sonra en az 2 sayfa küfür tehdit algı oyunları yapıldı.
siz söyleyin ne yapmam lazım benim.
-
@mikrobit konuyu kilitle artık bence kapansın bu konu, çok uzadı sende reklamını yaptın işi olan ulaşır... @zalimadam a kızmıyorum insan bazen el elden üstündür sözünü unutuyor, ne olursa olsun kimseyi küçümsemeyin..
-
LaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Bitmeye yakın bir konuda
burda bi ibnelik var
Üstüne komplo isliyor galiba
Bende kıllandım şimdi
FireX ten beridir boyle ustune oynanan gormemistim
FireX marul sevmezdi ama ona Burger King hep radyasyonlu marulla birlikte menüsünü gönderirdi
-
Uyarı yedik XD neyse sakin olayım.
AslanAmca tarafından 28/Tem/24 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
biri bana laf atmadan neden ona laf atayım olm ?
hiç tanımadığım biri gelmiş böyle olmaz zalim bir posta versin dediğinde ben ona cevap yazdığımda mı suçlu ben oluyorum.
ben durduk yere kimsyeye laf atmadım.
ha sana sağlam giydirdim çünkü sen açlıktan ekmeke bulamayan birisin geliyorsun hahahah zalim yenilde etek giysin filan ?
ne ayaksın olm nasıl bir cevap vermem gerekiyor sana aslan ?
edit: eee zalim mikroya demediğini bırakmadı. olm size ne adamla konuştuk çözdük neyi kıışkırıyorsunuz.
çocuk musunuz siz. yada kimsiniz. neye göre kime göre yargılıyorsunuz yada bu hakkı nerden buluyorsunuz
zalimadam tarafından 28/Tem/24 21:03 tarihinde düzenlenmiştir