Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !
-
Toolbrowser bunu yazdı
1 adet fidan mi. Abim rahmet etti mezarina birsuru fidan aldim diktim.cunku anamdi babamdi cok temiz kalpliydi. Bir istenmeyen kavga oldu yasandi bir fidan aldi belki parasi bu kadarmis. Ama iddialasti. 900 dolar ben kaybedersem dedi. Nerde 900 dolar. Demek ortada parasi yokmus. Bir fidan fiyati 500 ile 800 tl arasi. Kavgaya dahil olanlarda keske birer fidan diksaydi. Oldukten sonra hic bir eseriniz kalmaz. Diktiginiz fidan sizi animsatir hepsi bu.
Ben bunun neresini düzelteyim; Hz. Musa değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Aişe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, keçi değil koç.😅
-
MikRoBit Tesekkur ederim kardeşim bu jestin güzel yatırımın için, gelirin ekmeğin ilmin bol olsun.
Zalimadam sana da tesekkurler kardesim, evladinin ömrü kaderi guzel olsun umarım. Sen ve Baban arasindaki konulara az vakıf ım çoook eskilerden msn donemlerinden hatta.
Evladınla senin uyumun daimi sarsılmaz muhteşemlikte olur umarım.
Başlarda Az caz yapsan da :)) bir şekile Mikrobit ile iletişim kurmayı ve ego'nu kenara alıp onu takdir etmeyi başardın ki sezarın hakkı sezara.
Güzel bir iş oldu bu.
LaNCeLoT tarafından 24/Tem/24 01:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Hani troller ben kefil oluyorum diye geliyordu bak ne oldu şimdi :)
-
LaNCeLoT bunu yazdı
MikRoBit Tesekkur ederim kardeşim bu jestin güzel yatırımın için, gelirin ekmeğin ilmin bol olsun.
Zalimadam sana da tesekkurler kardesim, evladinin ömrü kaderi guzel olsun umarım. Sen ve Baban arasindaki konulara az vakıf ım çoook eskilerden msn donemlerinden hatta.
Başlarda Az caz yapsan da :)) bir şekile Mikrobit ile iletişim kurmayı ve ego'nu kenara alıp onu takdir etmeyi başardın ki sezarın hakkı sezara.
Güzel bir iş oldu bu.
❤️ @lancelot sarraftır (nokta)
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Güzel bir iş oldu bu.
güzel mesajın için çok teşekkür ederim hocam.
babam öldükten sonra bana yaşattıkları tramva olarak kalsa da toparlıyorum yavaştan iyi olmaya çalışıyorum.
insanız hepimiz hata yaparız. yanlışı yanlışla değil doğruyla düzeltmek gerek hatamız oldu iddamız oldu kaybettik bedelini ödedik.
kötü şeyler yazdık saçmaladık ancak böyle bitmesi bir ayrı güzel oldu.
bu arada merak edenler oluyor. kimlere bağış yapılacağına ben karar vermedim ben sadece parayı gönderdim. gerisini mikro ayarladı.
saygılar sevgiler.
-
hayırlı uğurlu olsun
-
hayırlı olsun güldük eğlendik, böyle bitmesi güzel oldu.
-
tesekkür ve tebrik ederim.
-
Bir 50 tane de ben diktim eş dost adına, bu konu vesile olmuş oldu.
-
Emeğinize Sağlık.
Bizleri de düşündüğünüz için teşekkür ederiz.
O kadar heyecan, atraksiyon, gerilim vb. anlardan sonra Çok Güzel Son oldu...