Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !
-
zalimadam bunu yazdı
biri bana laf atmadan neden ona laf atayım olm ?
hiç tanımadığım biri gelmiş böyle olmaz zalim bir posta versin dediğinde ben ona cevap yazdığımda mı suçlu ben oluyorum.
ben durduk yere kimsyeye laf atmadım.
ha sana sağlam giydirdim çünkü sen açlıktan ekmeke bulamayan birisin geliyorsun hahahah zalim yenilde etek giysin filan ?
ne ayaksın olm nasıl bir cevap vermem gerekiyor sana aslan ?
edit: eee zalim mikroya demediğini bırakmadı. olm size ne adamla konuştuk çözdük neyi kıışkırıyorsunuz.
çocuk musunuz siz. yada kimsiniz. neye göre kime göre yargılıyorsunuz yada bu hakkı nerden buluyorsunuz
:)) ekmeğe muhtaç ol, gerçi muhtaç olabilirsin.
-
AslanAmca bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hiç tanımadığım biri gelmiş böyle olmaz zalim bir posta versin dediğinde ben ona cevap yazdığımda mı suçlu ben oluyorum.
ha sana sağlam giydirdim çünkü sen açlıktan ekmeke bulamayan birisin geliyorsun hahahah zalim yenilde etek giysin filan ?
edit: eee zalim mikroya demediğini bırakmadı. olm size ne adamla konuştuk çözdük neyi kıışkırıyorsunuz.
çocuk musunuz siz. yada kimsiniz. neye göre kime göre yargılıyorsunuz yada bu hakkı nerden buluyorsunuz
bu lafını unutma tamam.
bak yazıyorum buraya kaçamazsın bir yere.
ben nasıl büyük konuşup cezamı çektim bu forumda.
sende ne konuştuğunu bilmen lazım.
demek veni evden aldıracaksın ha ?
ve bunu postlarını editleyerek unutturmaya çalışıyorsun.
birde tehdit ediyorsun. ateş olsan düştüğün yeri yakarsın. elinden geleni ardına koyma. hain seni
-
zalimadam bunu yazdıAslanAmca bunu yazdızalimadam bunu yazdı
bu lafını unutma tamam.
bak yazıyorum buraya kaçamazsın bir yere.
ben nasıl büyük konuşup cezamı çektim bu forumda.
sende ne konuştuğunu bilmen lazım.
demek veni evden aldıracaksın ha ?
ve bunu postlarını editleyerek unutturmaya çalışıyorsun.
birde tehdit ediyorsun. ateş olsan düştüğün yeri yakarsın. elinden geleni ardına koyma. hain seni
Ahahahah tamam kral sensin sen haklısın.
-
@zalimadam Mikrobit'le arandaki kavgayı güzel bir şekilde bitirdin. Diğer müridlerlede bitirsene..
-
Megalados bunu yazdı
@zalimadam Mikrobit'le arandaki kavgayı güzel bir şekilde bitirdin. Diğer müridlerlede bitirsene..
daha önceden de yazdım. bu konu açıldıktan sonra hiçkimseye birşey yazmadım olumsuz elektrili doldu taştı.
sonra under temizledi küfürleri.
sonra tekrar yazdılar. durum okadar ileri gitti ki cevap yazmaya başladım.
under 50 defa uyardı konu kapandı kışkırtmayın yazmayın diye. hala alakasız şeylerle iğrençleşmeye devam ettiler.
olmayan şeyi iddia etmeye başladıklarına bende yazmaaya başladım işin ucu koptu gitti.
ben zaten birşey yazmayarak yapsınlar eleştirilerini bitsin gitsin derdindeyim.
ama bazı arkadaşlar sınırı aşınca haliyle canları yandı biraz şimdi durmuyorlar.
bu sorunu ben çözemem. ibnelik yapana gereken cevabı yazmak zorunda kalıyorum.
-
zalimadam bunu yazdıMegalados bunu yazdı
daha önceden de yazdım. bu konu açıldıktan sonra hiçkimseye birşey yazmadım olumsuz elektrili doldu taştı.
sonra under temizledi küfürleri.
sonra tekrar yazdılar. durum okadar ileri gitti ki cevap yazmaya başladım.
under 50 defa uyardı konu kapandı kışkırtmayın yazmayın diye. hala alakasız şeylerle iğrençleşmeye devam ettiler.
olmayan şeyi iddia etmeye başladıklarına bende yazmaaya başladım işin ucu koptu gitti.
ben zaten birşey yazmayarak yapsınlar eleştirilerini bitsin gitsin derdindeyim.
ama bazı arkadaşlar sınırı aşınca haliyle canları yandı biraz şimdi durmuyorlar.
bu sorunu ben çözemem. ibnelik yapana gereken cevabı yazmak zorunda kalıyorum.
Hocam sen adamın ekmeğine saldırdın üstüne bir posta kayacam dedin. Sayfalarca alay ettin. Tamam aranızdaki sorunu çözdün ama müridleride işin içinze dahil ettiniz ikinizde. O yüzden arada sana hakarette olsa bence sulh yapacak olan sensin. Ama sen hep cevap veriyon be hacım..
-
Antalyadasin demek.
1 gram adamsan bana adresini adını soyadını ver.
Bak 1 gram adamsan :)
Kim kime sakso çektiriyor göstereyim sana.
İster özelden ister buradan. adamcık seni.
MagaraAdami tarafından 28/Tem/24 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında haklısın ne olursa olsun cevap yazmamam lazım.
ama muhtemelen durmayacaklar. umarum under konuyu temizler ve kitler. bir anı kalır.
bir derdi olan varsa burada şov yapmasın özelden yazsın. özelden tehdit etsin özelden racon kessin.
burayı kirletmemizin manası yok.
-
Under temizlmiş diyorsunda aranızdaki özel meseleleri yazmıştın utanmadan karşılıklı küfürleştiniz niye sadece adam küfretmiş gibi konuşuyon
-
zalimadam bunu yazdı
aslında haklısın ne olursa olsun cevap yazmamam lazım.
ama muhtemelen durmayacaklar. umarum under konuyu temizler ve kitler. bir anı kalır.
bir derdi olan varsa burada şov yapmasın özelden yazsın. özelden tehdit etsin özelden racon kessin.
burayı kirletmemizin manası yok.
Bak hocam, olayları es geçiyorum basitçe özetleyeceğim
İddia, küfür kıyamet yaşandı vs bitti. Sonrasında açıklamalarım oldu ama ile bağladığın cümleler sıkıntılıydı. Yok 'etek giysinler, konuşsunlar' vs. iddia başlıkları, yorumları sıkıntılıydı bunu sen de kabul ediyorsundur diye tahmin ediyorum.
Güldük, eğlendik, taşşak geçtik vs. Sen geldin 'Bu kadar fidan ektik' dedin ama sonrasını yine ama ile bağladın. Her şeyi siktir edip 'Adam kazandı, böyle bir hesaplaşmamız oldu, süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim, küfürlerim için de kusura bakmayın' minvalinde deseydin ben kendi adıma seni de tebrik ederdim büyüklüğünden dolayı ben de kusura bakma derdim ama böyle gerçekleşmedi. Hala ben veya diğer müridler ile bu yüzden tartışıyorsun.
Bu durumda pişkinlik oluyor, ben mesela en çok buna takıldım. Umarım doğru düzgün anlatabilmişimdir.