Milletin Sürekli Evrende Noktayız Muhabbeti Yapması
-
Valla ben koala kadar mükemmel bi hayvan görmedim tüm gün o ağaçta asılı kalıp uyuyor insan böyle birşey yapabilir mi bence bu hayvanlar mükemmel ya
-
Aynı mantıkla; sen hiç doğmamış olsaydın annenin de mi hiç değeri yoktu?
Farkında mısın bilmiyorumda 2000 yıl öncesinin falan felsefesini yapıyorsun.
krypt tarafından 03/Eki/14 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Aynı mantıkla; sen hiç doğmamış olsaydın annenin de mi hiç değeri yoktu?
Farkında mısın bilmiyorumda 2000 yıl öncesinin falan felsefesini yapıyorsun.
Hocam ne 2000 i ne öncesi.
Fakat şu forumda senin bu kadar basit kinaye yaptığını ilk defa görüyorum üzücü.
-
Kinaye yapmıyorum hocam ne alaka? Gayet ciddi soruyorum?
Şunu izlemeni tavsiye ederim:
http://www.imdb.com/title/tt2332847/
Edit: Ek olarak; en eski insandan önce bile güneşin yaklaşık 4,5 milyar yıl boyunca varolduğunu biliyoruz. Bu kadar değersiz bir şeyin bu kadar uzun süre varlığını sürdürmesi neden? Eğer insanlar olmadan hiç birşeyin önemi yoksa hepsi aynı anda oluşabilirdi pek tabi.
krypt tarafından 03/Eki/14 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Evet doğru evrende zerre kadarız. İnsan zekası olduğu için herşeyden üstün ve değerli kılınmadı mı? Evren hakkında ne kadar şey biliyoruz?
Daha birkaç zaman öncesine kadar insanoğlu dünyanın düz olduğunu sanmıyor muydu?
Evrende hiçbirşey sebepsiz değil ve kurulan düzen kusursuz devam ediyor bu kesin.
Herşeyi bildiğini sanan insan aslında hiçbirşey bilmiyordur. Bence çözülmesi gereken çok şey var!
-
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında. ne sen bunun farkındasın ne polis farkında
-
evrenin diğer gezegenlerinide bizim gibi noktalardan oluştuğunu düşündüğümüzde bulunduğumuz noktanın en değerlileriyiz
-
SeyhSamil bunu yazdı
evrenin diğer gezegenlerinide bizim gibi noktalardan oluştuğunu düşündüğümüzde bulunduğumuz noktanın en değerlileriyiz
piki.
-
götünü de yırtsan bi nokta kadar bile değilsin. işin gerçeği bu.
-
En zeki canlı olmanın yanında koca evrende iğne ucu kadarız; açık mesaj şu ki götünüz kalkmasın zekiyiz ayağına.