Minecraft Hakkında
-
ya bu minecraft nasıl bir oyundur? tbt serverı bile var, şu sıkıcı yaz günlerimi değerlendirebilir mi? grafikleri falan basit 8bit gibi :D tam anlamadım amaç ne? grafikleri basit ama eski bir oyun mu sistem gereksinimleri nedir? online mı? masaüstü oyunu mu? web tabanlı mı bi bahsedin ya?
-
masa üstü multi ve single player mevcut
amaç yaşamda kalmak
ilerledikçe madene inebilir, bitki yetiştirebilirsin... vs
youtube da bir sürü video var onları izle anlarsın
-
link verseniz indirsem hocam mümkünse torrent?
-
http://www.minecraft.net/download
-
-
Ayrıca görüntülerin basitliğine aldanma haritanın büyüklüğünden en güncel donanıma sahip bilgisayarları bile belli bir süre oynadıktan sonra üstünde yumurta pişirecek kıvama getiriyor :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------ohoooo
-----------------------------neyse. hocam mesele o değil, sadece genel tanım yerine özel yorumlar almak istedim hepsi bu
-
indirdin, üye oldum, giriş yaptığımda 'User not premium' hatası alıyorum?
-
üye olmicaksin hocam offline takılcaksın cracked serverlara girceksin, minecraftturk le turkcraft forumlarına bak türk sunucuları var sürüyle. sunucularda anticheat ve orebfuscator varsa gir yoksa boşa kasma alayı xray-uçma hilesi açıyo. zaten sinusx mapi hazırlayınca açarlar tbt serverını rahat rahat oynarsın
edit: minecraft.net sitesinden exe yi indirdiysen giremezsin offline olarak çünkü oyun yüklü değil :) yaklaşık 50mb oluyo oyun hatta en sağlamı anjocaido'nun hazırladığıdır, ararsan bulursun o adamın hazırladığında güncelleme seçeneği de var oyununun bozulsa bile güncellersin :)
ayrıca genelde millet Rei's minimap kullanıyo, yer işaretleme olduğu için kullanışlı ama daha zevkli olması için kullanma bence, ben bi ara herkesin evinin nerde olduğunu biliyodum gerçek hayatta gibi olmuştu :) önemli yerleri spawner shaft gibi yerleri de F3 e basıp kordinatları açıp, sonra da F2 yle ss alarak kaydedersin. sonrada mine ın kurulu olduğu yerden bakabilirsin screenshots diye klasör var.
ayrıca youtube dan redstone devreleriyle ilgili videolar izlersen oyun daha zevkli hale gelir, bu videoların az da olsa türkçe anlatımları var minecraft redstone rehberi diye aratırsan bulursun. ingilizcem iyi dersen de ingilizce daha sağlam videolar var. özellikle bi adam sistemlerini tanıtıyo (ama yapılışı yok), lağtopta kaldı onun sayfası bulup eklerm, o adamın yaptığı sistemlerle çok manyak şeyler yapabilirsin.
baya uzun yazdım ama bilgi istemişsin, ayrıca görüntülere aldanma çok kaliteli bi oyun. eğer görüntüler gerçekten çok kötü gelirse texture pack ler var onları yükleyebilirsin, bu tex pack lerin de kalite sırası var 64x64 128x128 512x512 bile var, ama sağlam değilse bilgisayar kasabilir packlerle, bana göre en iyisi normali ama zevk işi hocam. ayrıca bu packelr uzun ömürü değil çünkü oyun güncelleniyo, zaten 1.3 çıkıcak yakında
-
grafikleriyle dalga geçen arkadaşlar için hd texture packleri de mevcut
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------indirdin, üye oldum, giriş yaptığımda 'User not premium' hatası alıyorum?
-----------------------------play ofline dan oyna