Minecraft Hakkında
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------ya bu minecraft nasıl bir oyundur? tbt serverı bile var, şu sıkıcı yaz günlerimi değerlendirebilir mi? grafikleri falan basit 8bit gibi :D tam anlamadım amaç ne? grafikleri basit ama eski bir oyun mu sistem gereksinimleri nedir? online mı? masaüstü oyunu mu? web tabanlı mı bi bahsedin ya?
-----------------------------en baba bilgisayarı bile kasabilitesi var :D
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------üye olmicaksin hocam offline takılcaksın cracked serverlara girceksin, minecraftturk le turkcraft forumlarına bak türk sunucuları var sürüyle. sunucularda anticheat ve orebfuscator varsa gir yoksa boşa kasma alayı xray-uçma hilesi açıyo. zaten sinusx mapi hazırlayınca açarlar tbt serverını rahat rahat oynarsın
edit: minecraft.net sitesinden exe yi indirdiysen giremezsin offline olarak çünkü oyun yüklü değil :) yaklaşık 50mb oluyo oyun hatta en sağlamı anjocaido'nun hazırladığıdır, ararsan bulursun o adamın hazırladığında güncelleme seçeneği de var oyununun bozulsa bile güncellersin :)
ayrıca genelde millet Rei's minimap kullanıyo, yer işaretleme olduğu için kullanışlı ama daha zevkli olması için kullanma bence, ben bi ara herkesin evinin nerde olduğunu biliyodum gerçek hayatta gibi olmuştu :) önemli yerleri spawner shaft gibi yerleri de F3 e basıp kordinatları açıp, sonra da F2 yle ss alarak kaydedersin. sonrada mine ın kurulu olduğu yerden bakabilirsin screenshots diye klasör var.
ayrıca youtube dan redstone devreleriyle ilgili videolar izlersen oyun daha zevkli hale gelir, bu videoların az da olsa türkçe anlatımları var minecraft redstone rehberi diye aratırsan bulursun. ingilizcem iyi dersen de ingilizce daha sağlam videolar var. özellikle bi adam sistemlerini tanıtıyo (ama yapılışı yok), lağtopta kaldı onun sayfası bulup eklerm, o adamın yaptığı sistemlerle çok manyak şeyler yapabilirsin.
baya uzun yazdım ama bilgi istemişsin, ayrıca görüntülere aldanma çok kaliteli bi oyun. eğer görüntüler gerçekten çok kötü gelirse texture pack ler var onları yükleyebilirsin, bu tex pack lerin de kalite sırası var 64x64 128x128 512x512 bile var, ama sağlam değilse bilgisayar kasabilir packlerle, bana göre en iyisi normali ama zevk işi hocam. ayrıca bu packelr uzun ömürü değil çünkü oyun güncelleniyo, zaten 1.3 çıkıcak yakında
-----------------------------hocam ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın ama bi bok anlamadık kusura bakma :S siteden minecraft.com/download dan indirdim birisi o linki verdi :S o cracked serverları nasıl bulacam indirecem :S bu tarz oyunlar hep kasmıştır beni, metin 2 olsun knight olsun :D
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------üye olmicaksin hocam offline takılcaksın cracked serverlara girceksin, minecraftturk le turkcraft forumlarına bak türk sunucuları var sürüyle. sunucularda anticheat ve orebfuscator varsa gir yoksa boşa kasma alayı xray-uçma hilesi açıyo. zaten sinusx mapi hazırlayınca açarlar tbt serverını rahat rahat oynarsın
edit: minecraft.net sitesinden exe yi indirdiysen giremezsin offline olarak çünkü oyun yüklü değil :) yaklaşık 50mb oluyo oyun hatta en sağlamı anjocaido'nun hazırladığıdır, ararsan bulursun o adamın hazırladığında güncelleme seçeneği de var oyununun bozulsa bile güncellersin :)
ayrıca genelde millet Rei's minimap kullanıyo, yer işaretleme olduğu için kullanışlı ama daha zevkli olması için kullanma bence, ben bi ara herkesin evinin nerde olduğunu biliyodum gerçek hayatta gibi olmuştu :) önemli yerleri spawner shaft gibi yerleri de F3 e basıp kordinatları açıp, sonra da F2 yle ss alarak kaydedersin. sonrada mine ın kurulu olduğu yerden bakabilirsin screenshots diye klasör var.
ayrıca youtube dan redstone devreleriyle ilgili videolar izlersen oyun daha zevkli hale gelir, bu videoların az da olsa türkçe anlatımları var minecraft redstone rehberi diye aratırsan bulursun. ingilizcem iyi dersen de ingilizce daha sağlam videolar var. özellikle bi adam sistemlerini tanıtıyo (ama yapılışı yok), lağtopta kaldı onun sayfası bulup eklerm, o adamın yaptığı sistemlerle çok manyak şeyler yapabilirsin.
baya uzun yazdım ama bilgi istemişsin, ayrıca görüntülere aldanma çok kaliteli bi oyun. eğer görüntüler gerçekten çok kötü gelirse texture pack ler var onları yükleyebilirsin, bu tex pack lerin de kalite sırası var 64x64 128x128 512x512 bile var, ama sağlam değilse bilgisayar kasabilir packlerle, bana göre en iyisi normali ama zevk işi hocam. ayrıca bu packelr uzun ömürü değil çünkü oyun güncelleniyo, zaten 1.3 çıkıcak yakında
-----------------------------hocam ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın ama bi bok anlamadık kusura bakma :S siteden minecraft.com/download dan indirdim birisi o linki verdi :S o cracked serverları nasıl bulacam indirecem :S bu tarz oyunlar hep kasmıştır beni, metin 2 olsun knight olsun :D
-----------------------------
hahaha rod güldürdün sabah sabah :D. ana sitesinden indirirsen premium olmadıgın için oynayamıyosun sanırım. nette crackli versiyonları var. serverların crackle alakası yok. oyun crackli olduktan sonra istediğin server a girebiliyosun whitelist sınırlaması yoksa. whitelist ne dersen serverı kuran kişi oyuncu sınırlamak için yapar. yani bi liste var bu listenin içinde adı yazanlar server a giriş yapabiliyo vs vs... -
Sende bana o cracklilerden buluversen çok dua ederim sana :D
-
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Minecraft-Serveri-152070/
şu konuda var link ama eski sürüm sanırım. oyunu açınca force update i işaretleyip start de sen -
minecraft kendi sitesinden indirisen bile oynayabiliyosun bilip bilmeden konusmayın su konuda
play offline diyeceksin
pre siz oynayacaksın
hsyn demis ya gir turk forumlarına tonla server var
bul yap iste
ya da google a sormak bu kadar mı zor?
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------minecraft kendi sitesinden indirisen bile oynayabiliyosun bilip bilmeden konusmayın su konuda
play offline diyeceksin
pre siz oynayacaksın
hsyn demis ya gir turk forumlarına tonla server var
bul yap iste
ya da google a sormak bu kadar mı zor?
-----------------------------ordan indirsen play ofline diyemiyon, sende yikli olduğu için giriyosun offline a, adam tek exeyle nası gircek. ordan pre giriş yaparsa indiriyo oyunu kuruyo pcye
-
kac kisiye indirdim kac pc ye adamlarda benden önce yüklemediğine göre?
-
minecraft a dikkat et günde 10-11 saat oynarsan dünyayı kare kare görmeye başlayabilirsin
-
gençler peki ağdan multi oynamak istiyoruz biz arkadaşla nası yaparız nası ederiz? / la başlaya bi kod vermişler ama t ye basınca chat açılmıyor...