Minecrafta İnsaa Ettigim Yapiyi Kaybettim
-
Merhaba yillar sonra bi oyuna heves ettim hicde bilmiyorum mantiginioyunda kendime kocaman misir piramidi yaptim zemini icin suyun ustunu kocaman doldurmustum suyun altindan tunellerle giriliyordu dagin altini oyup piramitten ulasilan yapilar yaptim lahit odasini bile yaptim dehset bi yapi olmustu. Bildigin muhendiscilik manasinda oynadim oyunu. Olesine etrafi gezeyim arsa bakayim dedim daha da orayi bulamiyorum oysa uzaktan gorunsun diye bir suru lamba koymustum. Acaba haritasi filan yok mu bunun. Mobilden oynadim pc degil.
zeybekustasi tarafından 26/Tem/15 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
öl bakalım en son yatakta yattıgın yerde doğarsın
buda binaları inşa ettiğin yerse sorun çözülür
map konusuna gellırsek pc versıyonları ıcın mınımap var mobıl ıcın bır bılgım yok
-
pusula yapabiliyorsun bide oyunda ilk doğduğun yeri mi yattığın yeri mi ne gösteriyor. pusula minecraft yaz craft table da yapılısı gözükür.
-
Yatıp uyandığın yatakta doğuyorsun her ölüşünde yalnız yatağı kırmadıysan.
Ayrıca haritalar chunklara göre oluşturuluyor. Oyuna başladığında chunk dosyalarının hiç biri olmuyor. İhtiyaç duyuldukça yüklenmesi gerektiğinde chunk dosyası varsa kullanılıyor yoksa seed ile üretiliyor. Dosya sistemine bakarak hangi chunkları gezmişsin görebilirsin. Mobil için nasıl yaparsın bilemem.
-
hocam mobilde oynayıp o kadar kasmışsın. alınından öpülecek adamsın :D
-
Heyecandan konuyu gizli olarak açmış arkadas.
-
UTHO bunu yazdı
Kasten yapmakistim duzelttim survival oynamiyorum naail olecegimi bilemiyorum.
-
zeybekustasi bunu yazdıUTHO bunu yazdı
git yüksek bir yerden atla, aç kal vs
-
zeybekustasi bunu yazdıUTHO bunu yazdı
en mantıklısı pusula gibi duruyor
-
Eğer oyuna hemen başladığın yerde yaptıysan inşaatını void'e atla creative ikende ölürsün.
-
Hocam soyle yuksektende atlasam olmuyor. Netten apk indirdim 11.0 bu yama mi var acaba