Minecrafta İnsaa Ettigim Yapiyi Kaybettim
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hocam soyle yuksektende atlasam olmuyor. Netten apk indirdim 11.0 bu yama mi var acaba
Babacan diyorum ya ben void'e atla diye. En alta doğru sürekli kaz boşluğa düşeceksin. Creative modda iken de voidde ölürsün. Sonrada doğarsın.
Al bu da videosu.
https://www.youtube.com/watch?v=Bk80ft6ulPk
PcK0 tarafından 26/Tem/15 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
/suicide yazsana bi yazabiliyorsan mobilde nasıl bilmiyorum ama
PathfindeR00 tarafından 26/Tem/15 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bosluga da dusmuyo ki bak o acikliktan dustu gene olmedi

-
Voidde ölmüyor, komut çalışmıyor, yerini bulamıyorsun, mod işlerindende kesin bir habersindir.
Mobilden dosyaları kopyalayıp buraya yükle ki yardımcı olalım. Diğer türlü olmayacak gibi gözüküyor.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hocam bosluga da dusmuyo ki bak o acikliktan dustu gene olmedi

hocam sanırım creative açmışsın. hepsinden elinde 1 tane olduğuna göre :D ölmezsin tabi :D madem öyle uç da öyle bul :)
-
konu ile alakaız ama oyuna başlamak istiyorum. bilgisayar için indirebileceeğim bi link vereblir misiniz?
-
Hocam okuyunca ben bile üzüldüm umarım bulursun :)
-
hocam helal olsun nasıl mobilden uğraştın o kadar ya inşallah bulursun. bulunca haber ver merakta bırakma bizi :)
-
Bulacağımı pek sanmıyorum kaynak koda kendim bir ara bakacağım ne neymiş görürsem ben düzeltirim göremezsem siz bakarsınız.
Harita gerçekten çok büyükmüş bilmiyordum. Gitti koca piramidim.
Bugün ders arasında bir köye rasladım ilk defaa pixel pixel adamlar gördüm hepsini ite ite odundan yaptığım kafese doldurdum, 2 koyun birde ördek vardı onlarıda koydum içeri.
Köyde bir yerde lav çıkıyordu yaklaşık 150 200 metre odun döşedim lav odunları yaka yaka geldi bakalım adamlar yanacak mı diye kafese kadar yaka yaka geldim,
Odundan kafesim yandı bildiğin pirzola oldu hepsi.
Birde,
Bütün evlerin çatılarını birbirine odunla bağlayıp evleride cayır cayır yaktım, bildiğin köyü tarumar ettim.
Yanlız bazı yerlerde çok derin tüneller var duvarlarda kömüre altına benzeyen şeyler var oraları kırıyorum ama hiç madem çıkarıyorum gibi gelmiyor.
Bilemedim çok acayip bir oyunmuş beni fena halde sardı :)
zeybekustasi tarafından 27/Tem/15 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
Bulacağımı pek sanmıyorum kaynak koda kendim bir ara bakacağım ne neymiş görürsem ben düzeltirim göremezsem siz bakarsınız.
Harita gerçekten çok büyükmüş bilmiyordum. Gitti koca piramidim.
Bugün ders arasında bir köye rasladım ilk defaa pixel pixel adamlar gördüm hepsini ite ite odundan yaptığım kafese doldurdum, 2 koyun birde ördek vardı onlarıda koydum içeri.
Köyde bir yerde lav çıkıyordu yaklaşık 150 200 metre odun döşedim lav odunları yaka yaka geldi bakalım adamlar yanacak mı diye kafese kadar yaka yaka geldim,
Odundan kafesim yandı bildiğin pirzola oldu hepsi.
Birde,
Bütün evlerin çatılarını birbirine odunla bağlayıp evleride cayır cayır yaktım, bildiğin köyü tarumar ettim.
Yanlız bazı yerlerde çok derin tüneller var duvarlarda kömüre altına benzeyen şeyler var oraları kırıyorum ama hiç madem çıkarıyorum gibi gelmiyor.
Bilemedim çok acayip bir oyunmuş beni fena halde sardı :)
Creative modda oynuyorsun ondan kazdıkların direk yok oluyor. O mod sadece build yapmak içindir. Zaten hazırda oyunda olan tüm materyaller sınırsız olarak sende bulnuur. Ben ekmeyimi taştan çıkarıxcam diyorsan survival modda oynamalısın.
Ayrıca minecraftın dünyası sınırsızdır. Yani sonunu bulacam diye uğraşma. Var olan dünyanın sınırlarına geldiğinde kendi içindeki algortimasınıa göre yeni bloklar oluşturur yani sen yürüdükçe dünya genişler.
torpedo_XL tarafından 27/Tem/15 20:40 tarihinde düzenlenmiştir