Minecrafta İnsaa Ettigim Yapiyi Kaybettim
-
torpedo_XL bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Bulacağımı pek sanmıyorum kaynak koda kendim bir ara bakacağım ne neymiş görürsem ben düzeltirim göremezsem siz bakarsınız.
Harita gerçekten çok büyükmüş bilmiyordum. Gitti koca piramidim.
Bugün ders arasında bir köye rasladım ilk defaa pixel pixel adamlar gördüm hepsini ite ite odundan yaptığım kafese doldurdum, 2 koyun birde ördek vardı onlarıda koydum içeri.
Köyde bir yerde lav çıkıyordu yaklaşık 150 200 metre odun döşedim lav odunları yaka yaka geldi bakalım adamlar yanacak mı diye kafese kadar yaka yaka geldim,
Odundan kafesim yandı bildiğin pirzola oldu hepsi.
Birde,
Bütün evlerin çatılarını birbirine odunla bağlayıp evleride cayır cayır yaktım, bildiğin köyü tarumar ettim.
Yanlız bazı yerlerde çok derin tüneller var duvarlarda kömüre altına benzeyen şeyler var oraları kırıyorum ama hiç madem çıkarıyorum gibi gelmiyor.
Bilemedim çok acayip bir oyunmuş beni fena halde sardı :)
Creative modda oynuyorsun ondan kazdıkların direk yok oluyor. O mod sadece build yapmak içindir. Zaten hazırda oyunda olan tüm materyaller sınırsız olarak sende bulnuur. Ben ekmeyimi taştan çıkarıxcam diyorsan survival modda oynamalısın.
Ayrıca minecraftın dünyası sınırsızdır. Yani sonunu bulacam diye uğraşma. Var olan dünyanın sınırlarına geldiğinde kendi içindeki algortimasınıa göre yeni bloklar oluşturur yani sen yürüdükçe dünya genişler.
ama far lands var oyun belirli bi uzaklıktan sonra içine veriyor
-
creative mod'u survivor moda çevirebilirsin.
kayıtlı oyunun yanında düzenleme şeysi var oradan değiştirebilirsin ama ilk doğduğun yerde yapını oluşturduysan öldüğünde oradan başlarsın. ölmek için sadece mod'u değiştirmen gerekli.
-
Genel Görünüm:
Alt zemin tamamen suyun üzerinde duruyor yüzlerce taşla zemini yapmıştım,
Dışarda görünen kısım suyun altına açılan tünel, oradan piramitin altından içine girilebiliyor.

Aşağıdaki ışıklı yoldan ilerleniyor bu yol tamamen suyun altında.

Piramidin içinnden görünüşü:

Aşağıdaki ise Piramidin içindeki lahit odası, buraya yolun ortasından içeri giriliyor tabi burada bi cenaze olması gerekiyo ama onu henüz yapmamıştım,
Sağ tarafta yükselen yol ise firavun piramidin içinde yükselsin diye yaptım. Ayın doğduğu yeri hesaplayıp yukarıda bir yere baca açıp o yolu ona bağlıcam.

Piramide iki tane giriş var diğeri ön tarafında ama sadece giriş yok tünellerle yan taraftaki dağın altında 2 tane oda var aşağıda gördüğünüz o odaya giden tek insan geçimlik yol,
Sağdan gelip ordan aşağı inecek. Oradan da aşağı inip iki odaya varıyor.

Buda piramide başka bir bakış,
Ön taraftaki girişi görüyorsunuz.
Birde suyun içinde kare bir baca, birde dağın yamacında var aynısından,
Bunlar aşağıdaki gizli odaların bacası malum firavun canı sıkıldıkça göğü seyretsin.

zeybekustasi tarafından 28/Tem/15 01:47 tarihinde düzenlenmiştir