Misyonumuz Var Mı?
-
sa. yaw arkadaşlar bilirsiniz bizim rakip site var cyber-warrior.org (: bu sitenin misyonu tamamlanmııış. ben öyle ayda bir falan bakardım ne var ne yok diye. böyle görünce şaşırdım. böyle bişey beklemezdim. bizim tahribat.com olarak misyonumuz var mı? ayağımızı denk alalım (:
-
Türkiye'yi Avrupa birliğine sokmak diye biliyorum.
-
Herkes mısyon tamamlama üst kudretıne sahıp mı köpek, bızı kıyaslıyorsun nasıl ubermenşlerle sen öyle
-
Rakip site mi ?
Yok.
Yoq.
YoQ.
YOQ.
Öyle bişey.
-
garga bunu yazdı
Rakip site mi ?
Yok.
Yoq.
YoQ.
YOQ.
Öyle bişey.
bende makarasına öyle dedim zaten (;
-
seninki can sıkıntısı herhalde acan
-
Bence sitemizin misyonu, yeni insanlarla tanışma, buradaki insanlar arasındaki arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirmedir.
Arkadaşlık ve kardeşlik olayı bitmediği sürece bu site yaşayacaktır.
Ayrıca, rakip sitelerde gezindiği için ajan1111 arkadaşımıza 72 saat ban verilmesini teklif ediyorum.
@holyone @underzero nun dikkatine :)
SerYolcu tarafından 28/Eki/21 12:29 tarihinde düzenlenmiştir -
SerYolcu bunu yazdı
Bence sitemizin misyonu, yeni insanlarla tanışma, buradaki insanlar arasındaki arkadaşlık ve kardeşlik duygularını geliştirmedir.
Arkadaşlık ve kardeşlik olayı bitmediği sürece bu site yaşayacaktır.
Ayrıca, rakip sitelerde gezindiği için ajan1111 arkadaşımıza 72 saat ban verilmesini teklif ediyorum.
@holyone @underzero nun dikkatine :)
inşallah (;
ama artık rakipliği kalmamışki :DDD
-
Realist bunu yazdı
seninki can sıkıntısı herhalde acan
tam anlayamadım hocam |: (:
-
Rakip site mi varmış? İlk defa duyuyorum.
-
benim var. tahribatdan bir kızla evlenmek istiyorum. ama futurist olmaz, o ablam sayılır.
başka da kız yok zaten. aramızda kız varsa ortaya çıksın. benim bildiğim herkes erkek.
(not: pembe teskereli olmaz)