Misyonumuz Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

sen ajansın önce sen misyon edin ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    emirhan-exp bunu yazdı

sen ajansın önce sen misyon edin ;)

en basit haliyle mürid olmak, ötesini karıştırma. boşuna "ajan" değiliz (; bizim sağımız solumuz belli olmaz günümüz günümüzü tutmaz (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yazılı olmayan bir çok vizyon kendiliğinden oluşmuş... müridler arası bilgi paylaşımı, kısmen sohbet, reel hayatta gerçek dostluklar ve proje geliştirmek. Eskiden face ve diğer ortamlardan sazan avi ve trololo da yapılırken yasalar değiştikçe o eğlenceli işler reddit, telegram gibi alanlara kaydı. Ben seviyorum, kapanırsa eksikliğini hissederim. Bobiler bile gitti, neler gitmedi ki...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Bence r10 ve donanımhaberde de çok güzel dostluklar var bizzat şahidim ama tahribat bambaşka. Burdaki bu ruh nasıl oluştu bunun üzerine çok düşünmedim ama

umarım vizyonumuz; kırmadan, incitmeden en verimli şekilde bilgi paylaşımı yaparak birbirimize destek olmaktır

saygular efenim, seviyorum hepinizi

Beyfendı tıpler cok var burada bırı de sensın gerçı, tek tük para duyunca okuyunca görünce amı götü dağıtan aklı melekelerını yıtıren ya da standart sohbet yazışmasında dahı aşırı komplekslı tıpler de var ama ıstısna onlar. 

Alışverışte güven de var yüksek oranda.

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Halen bu zamana kadar tahribatın misyonunu anlayamadıysan. "Dalımızı kıranın, ağacını sökeriz"

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

sa. yaw arkadaşlar bilirsiniz bizim rakip site var cyber-warrior.org (: bu sitenin misyonu tamamlanmııış. ben öyle ayda bir falan bakardım ne var ne yok diye. böyle görünce şaşırdım. böyle bişey beklemezdim. bizim tahribat.com olarak misyonumuz var mı? ayağımızı denk alalım (:

Misyonları neymiş acaba.... 

https://eksisozluk.com/entry/127266517

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 6648 Toplam Mesaj: 37
misyon