Miting
-
Kadıköyden evime dönerken otobüslerin olmadıgını farkedip yürümeye baslarken cevik kuvvetle karsılastım
karşıdan gelen grubun apo resimleri ve bayraklar geldigini farkedince cevik kuvvete sorduk
apo resimleri ve pkk bayrakları açıldı görmüyormusunuz evet görüyoruz dedi.
ee müdahale etmiyecekmisiniz dedim adam suratıma bakıp ne gerek var dedi
gercekten polis bukadar duyarsızmı oldu onlar böyle yaparken nasıl canımızı korusunlar ? saygılar..
-
yavaş yavaş polislerde kabullenmeye başladı sanırım
fetullah gülenin dersanelerinde polislik sınavının soruları dağıtılınca böyle oluyo sanırım.
-
polis seni başından savmış.tabiki müdahale edilecektir işaret bekliyorlardır.diyarbakır, şırnak, hakkari gibi yerlerde bile adamların yediği copun haddi hesabı yok, istanbul'un göbeğindemi rahat hareket edecekler.
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Kadıköyden evime dönerken otobüslerin olmadıgını farkedip yürümeye baslarken cevik kuvvetle karsılastım
karşıdan gelen grubun apo resimleri ve bayraklar geldigini farkedince cevik kuvvete sorduk
gercekten polis bukadar duyarsızmı oldu onlar böyle yaparken nasıl canımızı korusunlar ? saygılar..
-----------------------------:) müdahile edildi mi işçi bayramında dövdüler oluyor..ADamlar ne yapsın ?
-
fatihack bunu yazdı:
polis seni başından savmış.tabiki müdahale edilecektir işaret bekliyorlardır.diyarbakır, şırnak, hakkari gibi yerlerde bile adamların yediği copun haddi hesabı yok, istanbul'un göbeğindemi rahat hareket edecekler.
miting bitti herkes dagıldı canım kardeşim. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------:) müdahile edildi mi işçi bayramında dövdüler oluyor..ADamlar ne yapsın ?
oldu ozaman istanbulun göbeginde ellerini kollarını sallıya sallıya terör propagandası yapsınlar :) -
a.q :| adamlara taraftar maçtan çıktı gelin dağıtın desen canla başla saldırırlar pkk propaganda yapınca ses çıkartmıyolar güzel iş valla :|
pkklıya insan hakları taraftara indir jopları :@
-
Mylitta bunu yazdı:
oldu ozaman istanbulun göbeginde ellerini kollarını sallıya sallıya terör propagandası yapsınlar :)
-----------------------------ee yapmadılar mı yaptılar..Polisler kimlere ne yapacağını bilmiyor diyeceğimde öyle bir biliyorlar ki..1 mayısta bizi pkklı yapıyorlar pkklıları emekçiler..Vay amk..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
oldu ozaman istanbulun göbeginde ellerini kollarını sallıya sallıya terör propagandası yapsınlar :)
-----------------------------ee yapmadılar mı yaptılar..Polisler kimlere ne yapacağını bilmiyor diyeceğimde öyle bir biliyorlar ki..1 mayısta bizi pkklı yapıyorlar pkklıları emekçiler..Vay amk..
aynen. -
Yerde taş yokmuydu
-
onların A.q bugün de burda olay çıkcak die dışarı çıkmadım b*ku b*kuda bi olayın ortasında kalmıyalım die